Greita paieška
Receptai
Draugai

Aguonų keksas

Aguonų keksas
Rekomenduojame:
Įvertino 7 lankytojai

Kategorijos: Keksai, Kepiniai
Paruošimo laikas:
Porcijų skaičius: Perskaičiuoti
Tešlai:
  • Aguonos , 150 gramų
  • Cukrus , 200 gramų
  • Kiaušiniai , 5 vienetai
  • Vanilinis cukrus , 1 arbatinis šaukštelis
  • Kvietiniai miltai , 3 stiklinės
  • Aliejus , 10 valgomųjų šaukštų
  • Kepimo milteliai , 1 arbatinis šaukštelis
Gaminimo instrukcija:
  1. Išplakti kiaušinius su baltuoju ir vaniliniu cukrumi.

  2. Įmaišyti aliejų ir aguonas, nuplautas karštu vandeniu.

  3. Miltus sumaišyti su kepimo milteliais ir įmaišyti į tešlą.

  4. Supilti tešlą į sviestu ar aliejumi pateptą skardą ir kepti apie 1 valandą 180° C orkaitėje.

Receptą atsiuntė Simona
Komentarai0

Panašūs receptai

 Daugiau receptų
Ar žinote, kad...

Mišrainė gražiau ir skaniau atrodys, jei kiekvieną daržovių rūšį apipilsite aliejumi ir tik po to sumaišysite.

Rodyti kitą patarimą
Reklama
Dienos populiariausi
Dešrelės su bulvėmis Kugelis su cukinija Burokėlių salotos Krevetės grietinėlės padaže Biskvitinis pyragas Kepta žuvis marinate
Reklama
Prisijunk prie mūsų!