Greita paieška
Receptai
Draugai

Aitriųjų paprikų CHIPOTLE majonezas

Aitriųjų paprikų CHIPOTLE majonezas
Rekomenduojame:
Įvertino 1 lankytojas

Kategorijos: Padažai, marinatai
Paruošimo laikas:
Porcijų skaičius: Perskaičiuoti
Ingredientai:
  • Kiaušiniai, tryniai , 2 vienetai
  • Garstyčios, Dižino , 1 valgomasis šaukštas
  • Citrina, sultys , 1 valgomasis šaukštas
  • SANTA MARIA akmens druska malūnėlyje , 0,5 arbatinio šaukštelio
  • SANTA MARIA CHIPOTLE aitrieji pipirai , 0,5 arbatinio šaukštelio
  • Rapsų aliejus , 200 gramų
Gaminimo instrukcija:

Išplakite trynius, įspauskite citrinų sulčių, įdėkite garstyčių ir aitriųjų paprikų. Po truputį pildami aliejų plakite, kol majonezo masė pasidarys vientisa (kulinarai pataria aliejų iš pradžių pilti lėčiau nei pabaigoje.)

Patarimas! Aitriųjų paprikų CHIPOTLE majonezas – puikus priedas prie furšeto valgių, tinka ir mėsainiams pagardinti.

Santa Maria
Komentarai0

Panašūs receptai

 Daugiau receptų
Ar žinote, kad...

Jei greitai atitirpinsite užšaldytą maisto produktą neteksite daug maistinių, ekstrakcinių, kitų biologiškai vertingų maisto komponentų. Geriausia tokius produktus atšildyti 4 laipsnių temperatūroje - šaldytuvo lentynoje, kuri yra labiausiai nutolusi nuo šaldymo kameros.

Rodyti kitą patarimą
Reklama
Dienos populiariausi
Juodųjų serbentų kompotas žiemai Keksiukai su spanguolėmis Marinuota strimele Kugelis su cukinija Tiršta vištienos ir pievagrybių sriuba Želė tortas „Vasarėlė“
Reklama
Prisijunk prie mūsų!