Greita paieška
Receptai
Draugai

Aitrusis baklažanas

Aitrusis baklažanas
Rekomenduojame:
Įvertino 1 lankytojas

Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
Porcijų skaičius: Perskaičiuoti
Ingredientai:
  • Baklažanai , 1 kilogramas
  • Česnakai , 5 skiltelės
  • Actas , 1 valgomasis šaukštas
  • Aitrioji paprika , 1 vienetas
  • Druska , 1 žiupsnelis
  • Aliejus , 0,5 stiklinės
Gaminimo instrukcija:
  1. Baklažanus nulupti ir išilgai supjaustyti plonais griežinėliais, griežinėlius apibarstyti druska ir palaikyti 3 - 4 val.

  2. Išsiskyrusias sultis nupilti.

  3. Tada griežinėlius apkepti aliejuje iki gražiai pageltonuos.

  4. Česnaką ir aitriąją papriką sumalti per mėsmalę, įpilti acto, gerai išmaišyti ir įtrinti šia mase apkeptus baklažanus.

  5. Taip paruoštus baklažanus sudėti į stiklainius, užvirinti aliejų ir juo užpilti baklažanus.

  6. Stiklainius uždengti, galima bus patiekti po 5 - 6 dienų. Šiuos baklažanus galima valgyti ir prie alaus.

Receptą atsiuntė Leticija
Komentarai0

Panašūs receptai

 Daugiau receptų
Ar žinote, kad...

Jei nuvyto krapai ar petražolės, įdėkite juos kelioms minutėms į vandenį su actu (1 šaukštelis acto pusei stiklinės vandens).

Rodyti kitą patarimą
Reklama
Dienos populiariausi
Burokėlių salotos Virti briuselio kopūstai su sviestu Pyragas "Skenduolis" Zuvu ikrai prie......... Mėsos troškinys su daržovėmis Gardus troškinys su dešrelėmis
Reklama
Prisijunk prie mūsų!