Greita paieška
Receptai
Draugai

Aitrusis baklažanas

Aitrusis baklažanas
Rekomenduojame:
Įvertino 1 lankytojas

Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
Porcijų skaičius: Perskaičiuoti
Ingredientai:
  • Baklažanai , 1 kilogramas
  • Česnakai , 5 skiltelės
  • Actas , 1 valgomasis šaukštas
  • Aitrioji paprika , 1 vienetas
  • Druska , 1 žiupsnelis
  • Aliejus , 0,5 stiklinės
Gaminimo instrukcija:
  1. Baklažanus nulupti ir išilgai supjaustyti plonais griežinėliais, griežinėlius apibarstyti druska ir palaikyti 3 - 4 val.

  2. Išsiskyrusias sultis nupilti.

  3. Tada griežinėlius apkepti aliejuje iki gražiai pageltonuos.

  4. Česnaką ir aitriąją papriką sumalti per mėsmalę, įpilti acto, gerai išmaišyti ir įtrinti šia mase apkeptus baklažanus.

  5. Taip paruoštus baklažanus sudėti į stiklainius, užvirinti aliejų ir juo užpilti baklažanus.

  6. Stiklainius uždengti, galima bus patiekti po 5 - 6 dienų. Šiuos baklažanus galima valgyti ir prie alaus.

Receptą atsiuntė Leticija
Komentarai0

Panašūs receptai

 Daugiau receptų
Ar žinote, kad...

Į paruoštas salotas pirmiau dėkite druską, pipirus ir actą, o tik po pilkite aliejų.

Rodyti kitą patarimą
Reklama
Dienos populiariausi
Dešrelės su bulvėmis Purūs keksiukai Želė tortas „Vasarėlė“ Kepta žuvis marinate Makaronai su pomidorais ir sūriu Sūrio padažas makaronams
Reklama
Prisijunk prie mūsų!