Greita paieška
Receptai
Draugai

Aliejuje virti pyragėliai su įdaru

Aliejuje virti pyragėliai su įdaru
Rekomenduojame:
Įvertino 9 lankytojai

Kategorijos: Pyragaičiai, Kepiniai
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
Įdarui:
  • Cukrus , 0,5 stiklinės
  • Lazdyno riešutai , 0,5 stiklinės
  • Kiaušinai, baltymas , 1 vienetas
  • Cukraus pudra
  • Aliejus
Tešlai:
  • Sviestas
  • Kiaušiniai
  • Kvietiniai miltai
  • Pienas
  • Druska
Gaminimo instrukcija:
  1. Į dubenį suberiame miltus, supilame pieną, įdedame trynį, ištirpintą sviestą arba margariną, druskos, gerai išmaišome ir paliekame 1 val.

  2. Įdarui: išplaktą baltymą sumaišome su cukrumi ir riešutais.

  3. Tešlą iškočiojame ir iš jos išspaudžiame skritulius. Dedame po 1 arbatinį šaukštelį įdaro, perlenkiame ir užspaudžiame šakute.

  4. Pyragėlius verdame įkaitintame aliejuje. Patiekdami pabarstome miltiniu cukrumi.

Komentarai0

Panašūs receptai

 Daugiau receptų
Ar žinote, kad...

Pienas ne tik suminkština kepenis ir panaikina specifinį jautienos kvapą, bet taip pat ant kepenų paviršiaus suformuoja riebalų plėvelę, dėl kurios kepant kepenys nepasidaro tamsios. Jei neturite laiko mirkyti kepenų piene, galite kiekvieną gabalėlį sutepti sviestu.

Rodyti kitą patarimą
Reklama
Dienos populiariausi
Makaronai su pomidorais ir sūriu Dešrelės su bulvėmis Čenakai Įdaryti makaronų vamzdeliai Virti briuselio kopūstai su sviestu Virtų bulvių cepelinai su mėsa
Reklama
Prisijunk prie mūsų!