Greita paieška
Receptai
Draugai

Amerikietiškas obuolių pyragas

Amerikietiškas obuolių pyragas
Rekomenduojame:
Įvertino 2 lankytojai 1

Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
Porcijų skaičius: Perskaičiuoti
Ingredientai:
  • Miltai , 2 stiklinės
  • Druska , 1 arbatinis šaukštelis
  • Margarinas , 0,8 stiklinės
  • Vanduo , 5 valgomieji šaukštai
  • Cukrus , 0,7 stiklinės
  • Krakmolas , 2 valgomieji šaukštai
  • Cinamonas , 0,5 arbatinio šaukštelio
  • Citrinos Žievelės , 0,5 arbatinio šaukštelio
  • Citrinos sultys , 1 arbatinis šaukštelis
  • Obuoliai , 6 vienetai
  • Sviestas , 1 valgomasis šaukštas
  • Pienas , 1 valgomasis šaukštas
Gaminimo instrukcija:
  1. Sumaišyti miltus, druską ir margariną, sutrupinti, supilti ledinį vandenį, užmaišyti tešlą ir padėti į šaldytuvą 1 valandai.

  2. Pasiruošti įdarą - obuolius smulkiai supjaustyti arba sutarkuoti, pasiruošti sausą mišinį iš krakmolo, muskato riešuto, cinamono, cukraus, citrinos sulčių, citrinos žievelės ir padalinti į dvi dalis.

  3. Pusę tešlos iškočioti didesniu gabalu, negu kepimo forma ir ištiesti ant sviestu išteptos ir miltais pabarstytos skardos.

  4. Paskleisti pusę obuolių, ant viršaus pusę sauso mišinio, tada vėl obuolių ir vėl sauso mišinio.

  5. Uždėti gabalėlius sviesto, iškočioti antrą pusė tešlos ir ja uždengti pyragą, užsukti kraštus, patepti viršų pienu, pradurti šakute skylutes ir kepti orkaitėje 40-50 min180 laipsnių temperatūroje. Atvėsinti ir supjaustyti. Skanaus.

Komentarai1
Valentina Kazakevičienė

Pyragas, kuris, tikriausiai, atsibosti negali:-)

Panašūs receptai

 Daugiau receptų
Ar žinote, kad...

Verdamas sultinys bus gražios gelsvos spalvos, jei į verdamą mėsos sultinį svogūną dėsite su lukštu.

Rodyti kitą patarimą
Reklama
Dienos populiariausi
Naminiai kotletai Folijoje kepta vištiena Miltiniai blynai Naminė pica Night side Burokėlių salotos
Reklama
Prisijunk prie mūsų!