Greita paieška
Receptai
Draugai

Ananasai tešloje

Ananasai tešloje
Rekomenduojame:
Įvertino 2 lankytojai 1

Paruošimo laikas:
Porcijų skaičius: Perskaičiuoti
Įdarui:
  • Ananasai , 1 vienetas
Tešlai:
  • Kiaušiniai , 2 vienetai
  • Kvietiniai miltai , 200 gramų
  • Baltas vynas , 250 gramų
  • Cukrus , 1 arbatinis šaukštelis
  • Druska , 1 žiupsnelis
Papuošimui:
  • Cukraus pudra , 1 valgomasis šaukštas
Reikės:
  • Aliejus , 2 valgomieji šaukštai
Gaminimo instrukcija:
  1. Nulupkite ananaso žievę, išpjaukite šerdį, supjaustykite minkštimą maždaug 7 mm žiedais ir juos nusausinkite.

  2. Kiaušinių trynius išsukite su cukrumi, žiupsneliu druskos, sumaišykite su miltais ir praskieskite vynu.

  3. Į gautą tešlą įmaišykite standžiai išplaktus baltymus.

  4. Įkaitinkite keptuvėje aliejų. Ananasų žiedus po vieną merkite į tešlą ir kepkite aliejuje. Keptus ananasų žiedus dėkite į serviravimo lėkštę ir pabarstykite cukraus milteliais.

Komentarai1
piru

Reikes pamegtinti :)

Panašūs receptai

 Daugiau receptų
Ar žinote, kad...

Pašalusios bulvės neteks saldoko skonio, jei prieš ruošdamos jas palaikysite šaltame vandenyje, o paskui sudėsite į verdantį vandenį ir įpilsite šaukštelį acto.

Rodyti kitą patarimą
Reklama
Dienos populiariausi
Šparaginių pupelių sriuba Makaronai su pomidorais ir sūriu Sojos pupelių kotletai Keptas kiaušinis duonoje "jaučio akis" Kugelis su cukinija Cukinija su pomidorų-česnako užpilu žiemai
Reklama
Prisijunk prie mūsų!