Greita paieška
Receptai
Draugai
Ananasai tešloje
Kategorijos:
Karšti desertai, Pyragaičiai, Šalti desertai, Desertai, saldumynai, Kepiniai, Vegetariški
Paruošimo laikas:
Porcijų skaičius:
Perskaičiuoti
Įdarui:
- Ananasai , 1 vienetas
Tešlai:
- Kiaušiniai , 2 vienetai
- Kvietiniai miltai , 200 gramų
- Baltas vynas , 250 gramų
- Cukrus , 1 arbatinis šaukštelis
- Druska , 1 žiupsnelis
Papuošimui:
- Cukraus pudra , 1 valgomasis šaukštas
Reikės:
- Aliejus , 2 valgomieji šaukštai
Gaminimo instrukcija:
Nulupkite ananaso žievę, išpjaukite šerdį, supjaustykite minkštimą maždaug 7 mm žiedais ir juos nusausinkite.
Kiaušinių trynius išsukite su cukrumi, žiupsneliu druskos, sumaišykite su miltais ir praskieskite vynu.
Į gautą tešlą įmaišykite standžiai išplaktus baltymus.
Įkaitinkite keptuvėje aliejų. Ananasų žiedus po vieną merkite į tešlą ir kepkite aliejuje. Keptus ananasų žiedus dėkite į serviravimo lėkštę ir pabarstykite cukraus milteliais.
Komentarai1
- Komentuoti
piru

Reikes pamegtinti :)
Panašūs receptai
Daugiau receptųAr žinote, kad...
Tešla nelips prie rankų, jei jas pasitepsite aliejumi.
Rodyti kitą patarimąReklama
Dienos populiariausi
Reklama
Prisijunk prie mūsų!