Greita paieška
Receptai
Draugai

Ananasai tešloje

Ananasai tešloje
Rekomenduojame:
Įvertino 2 lankytojai 1

Paruošimo laikas:
Porcijų skaičius: Perskaičiuoti
Įdarui:
  • Ananasai , 1 vienetas
Tešlai:
  • Kiaušiniai , 2 vienetai
  • Kvietiniai miltai , 200 gramų
  • Baltas vynas , 250 gramų
  • Cukrus , 1 arbatinis šaukštelis
  • Druska , 1 žiupsnelis
Papuošimui:
  • Cukraus pudra , 1 valgomasis šaukštas
Reikės:
  • Aliejus , 2 valgomieji šaukštai
Gaminimo instrukcija:
  1. Nulupkite ananaso žievę, išpjaukite šerdį, supjaustykite minkštimą maždaug 7 mm žiedais ir juos nusausinkite.

  2. Kiaušinių trynius išsukite su cukrumi, žiupsneliu druskos, sumaišykite su miltais ir praskieskite vynu.

  3. Į gautą tešlą įmaišykite standžiai išplaktus baltymus.

  4. Įkaitinkite keptuvėje aliejų. Ananasų žiedus po vieną merkite į tešlą ir kepkite aliejuje. Keptus ananasų žiedus dėkite į serviravimo lėkštę ir pabarstykite cukraus milteliais.

Komentarai1
piru

Reikes pamegtinti :)

Panašūs receptai

 Daugiau receptų
Ar žinote, kad...

Gražų baltą glajų kepiniams puošti pasigaminsite,jei cukrų suksite ne su vandeniu, o su pienu ir keletu lašų citrinos sulčių.

Rodyti kitą patarimą
Reklama
Dienos populiariausi
Tradicinis avienos šašlykas Čenakai Varškės pyragas su pudingu Grybų padažas Vištienos kepsneliai Šokoladinė tarta
Reklama
Prisijunk prie mūsų!