Greita paieška
Receptai
Draugai

Ananasų ir JALAPENO aitriųjų paprikų padažas

Ananasų ir JALAPENO aitriųjų paprikų padažas
Rekomenduojame:
Įvertino 1 lankytojas

Kategorijos: Padažai, marinatai
Paruošimo laikas:
Porcijų skaičius: Perskaičiuoti
Ingredientai:
  • Cukrus , 50 gramų
  • Obuolių actas , 3 valgomieji šaukštai
  • Imbieras, 3 cm gabaliukas, nuluptas ir supjaustytas , 1 vienetas
  • SANTA MARIA JALAPENO aitrieji pipirai , 1 arbatinis šaukštelis
  • Ananasas, nuluptas ir supjaustytas kubeliais , 0,5 vieneto
  • Česnakai, išspaustas , 1 skiltelė
  • Svogūnai, supjaustytas kubeliais , 1 vienetas
  • Rapsų aliejus , 2 valgomieji šaukštai
Gaminimo instrukcija:

Įkaitinkite aliejų. Sudėkite svogūną, ananasą, česnaką ir imbierą. Kepkite kelias minutes, kol suminkštės. Įdėkite cukraus, aitriųjų paprikų ir įpilkite acto, užvirkite, sumažinkite ugnį. Virkite ant mažos ugnies, kol cukrus išsilydys ir padažas sutirštės. Maišykite, kad padažas būtų vientisos konsistencijos. Labai tinka prie orkaitėje arba ant grotelių keptos mėsos, žuvies, taip pat užpilui ar aštriam padažui.

Santa Maria
Komentarai0

Panašūs receptai

 Daugiau receptų
Ar žinote, kad...

Žalioji arbata ne tik malšina troškulį, bet ir mažina nuovargį, gerina savijautą, bei kelia darbingumą.

Rodyti kitą patarimą
Reklama
Dienos populiariausi
Virtų bulvių cepelinai su mėsa Šaltiena greitpuodyje Burokėlių salotos Ypatingieji kotletai Žemaičių blynai su faršu Troškintos kiaulienos kepenėlės
Reklama
Prisijunk prie mūsų!