Greita paieška
Receptai
Draugai

Ananasų ir JALAPENO aitriųjų paprikų padažas

Ananasų ir JALAPENO aitriųjų paprikų padažas
Rekomenduojame:
Įvertino 1 lankytojas

Kategorijos: Padažai, marinatai
Paruošimo laikas:
Porcijų skaičius: Perskaičiuoti
Ingredientai:
  • Cukrus , 50 gramų
  • Obuolių actas , 3 valgomieji šaukštai
  • Imbieras, 3 cm gabaliukas, nuluptas ir supjaustytas , 1 vienetas
  • SANTA MARIA JALAPENO aitrieji pipirai , 1 arbatinis šaukštelis
  • Ananasas, nuluptas ir supjaustytas kubeliais , 0,5 vieneto
  • Česnakai, išspaustas , 1 skiltelė
  • Svogūnai, supjaustytas kubeliais , 1 vienetas
  • Rapsų aliejus , 2 valgomieji šaukštai
Gaminimo instrukcija:

Įkaitinkite aliejų. Sudėkite svogūną, ananasą, česnaką ir imbierą. Kepkite kelias minutes, kol suminkštės. Įdėkite cukraus, aitriųjų paprikų ir įpilkite acto, užvirkite, sumažinkite ugnį. Virkite ant mažos ugnies, kol cukrus išsilydys ir padažas sutirštės. Maišykite, kad padažas būtų vientisos konsistencijos. Labai tinka prie orkaitėje arba ant grotelių keptos mėsos, žuvies, taip pat užpilui ar aštriam padažui.

Santa Maria
Komentarai0

Panašūs receptai

 Daugiau receptų
Ar žinote, kad...

Gražų baltą glajų kepiniams puošti pasigaminsite,jei cukrų suksite ne su vandeniu, o su pienu ir keletu lašų citrinos sulčių.

Rodyti kitą patarimą
Reklama
Dienos populiariausi
Keksiukai su spanguolėmis Juodųjų serbentų kompotas žiemai Kugelis su cukinija Troškintos kiaulienos kepenėlės Tiršta vištienos ir pievagrybių sriuba Krevetės grietinėlės padaže
Reklama
Prisijunk prie mūsų!