Greita paieška
Receptai
Draugai

ANDALŪZIŠKA TRINTINĖ - nacionalinis ispanų valgis- gaspačo

ANDALŪZIŠKA TRINTINĖ - nacionalinis ispanų valgis- gaspačo
Rekomenduojame:
Įvertino 7 lankytojai 1

Kategorijos: Karštos sriubos, Sriubos
Gaminimo instrukcija:
  1. 500g pomidorų;
    3 svogūnai;
    2 didelės česnako skiltelės;
    500 g agurkų;
    0,5 l vandens;
    1 žalia saldžioji paprika;
    2 šaukštai vyno acto;
    2 šaukštai alyvų aliejaus;
    50 g bandelės džiūvėsių;
    1 šaukštas pomidorų tyrės;
    1 šaukštelis druskos;
    žiupsnis juodųjų pipirų;

  2. Pomidorai nuplikomi, nulupami, supjaustomi į aštuonias dalis, išpjaustomi kotgaliai. Du svogūnai ir česnakai nulupami ir stambiai sukapojami. Pusė agurko stambiai supjaustoma. Paprika perpjaunama pusiau, išimamos sėklos ir pertvaros, supjaustoma kubeliais. Paruoštos daržovės elektriniu maišykliu sutrinamos į tyrę. Tada supilamas vanduo, actas, aliejus, suberiama tarkuota bandelė, sukrečiama pomidorų tyrė. Viskas gerai išplakama šluotele. Dabar sriuba papipirinama, pasūdoma, įberiama cukraus ir 2 val. dedame į šaldytuvą. Balta duona supjaustoma kubeliais, apskrudinama svieste ir atvėsinama. Likęs svogūnas nulupamas ir susmulkinamas, likusi agurko pusė supjaustoma mažais kubeliais. Duonos traškučiai, agurkai ir svogūnai patiekiami vienoje atskiroje lėkštėje.

Komentarai1
sisi

VISA MASE YRA PERKOSIAMA PER SIETELY

Panašūs receptai

 Daugiau receptų
Ar žinote, kad...

Svogūnas nebus toks aštrus, jei jį kelis kartus perplausite ir palaikysite ties šalto vandens čiurkšle.

Rodyti kitą patarimą
Reklama
Dienos populiariausi
Žemaičių blynai su faršu Kepta lydeka su pikantišku daržovių padažu Želė tortas „Vasarėlė“ Vanilinis ledų kokteilis Naminė pica Virtos “gėlytės”
Reklama
Prisijunk prie mūsų!