Greita paieška
Receptai
Draugai

Angliška arbata su pienu

Angliška arbata su pienu
Rekomenduojame:
Įvertino 6 lankytojai 1

Gaminimo instrukcija:
  1. Arbatžolės
    Pienas

  2. Į pašildytą arbatinuką suberiamos arbatžolės tokiu santykiu:


    1 šaukštelis arbatžolių vienam puodukui ir dar vienas šaukštelis arbatinukui.Arbatžolės užpilamos verdančiu vandeniu ir laikomos 5 min.Tuo metu į pakaitintus puodukus įpilama pieno ( nuo 1/6 iki 1/4puoduko) ir paskui į pieną pilama arbata.Atkreipkite dėmesį, kad arbata pilama į pieną, o ne atvirkščiai.

Komentarai1
Dovile Bukanaite

nesu bandziusi bet atrodo turetu buti tikrai skanu. butinai reiks isbandyti!

Panašūs receptai

 Daugiau receptų
Ar žinote, kad...

Prieskonių aromatas liks nepakitęs, jei į sriubas ir troškinius juos bersite iki virimo pabaigos likus 10-15 min. Jei į ruošiamą patiekalą dedami nesmulkinti prieskoniai, tai baigus virti prieskoniai išimami, o jei patiekalas turi būti stipresnio aromato, prieskoniai dar kurį laiką palaikomi.

Rodyti kitą patarimą
Reklama
Dienos populiariausi
Sūrio padažas makaronams Orkaitėje troškinti balandėliai Naminė pica Įdaryti makaronų vamzdeliai Purūs keksiukai Dešrelės su bulvėmis
Reklama
Prisijunk prie mūsų!