Greita paieška
Receptai
Draugai

Angliškas keksas

Angliškas keksas
Angliškas keksas Angliškas keksas
Rekomenduojame:
Įvertino 2 lankytojai

Kategorijos: Keksai, Kepiniai
Paruošimo laikas:
Porcijų skaičius: Perskaičiuoti
Tešlai:
  • Jogurtas , 1 stiklinė
  • Sviestas , 100 gramų
  • Cukrus , 1 stiklinė
  • Kiaušiniai , 1 vienetas
  • Graikiniai riešutai , 0,5 stiklinės
  • Razinos , 0,5 stiklinės
  • Cinamonas , 0,5 arbatinio šaukštelio
  • Soda , 1 arbatinis šaukštelis
  • Miltai , 2 stiklinės
Gaminimo instrukcija:
  1. Išlydytą sviestą sumaišome su cukrumi, mušame kiaušinį, įpilame jogurto ir išplakame.

  2. Į plakinį įdedame sodos, cinamono ir miltų.

  3. Gerai išminkome tešlą.

  4. Galiausiai į gerai išminkytą tešlą suberiame kapotus graikinius riešutus, razinas ir gerai sumaišome.

  5. Kepimo formą ištepame aliejumi ar kepimui skirtu margarinu, pabarstome miltų, kad tešla nepriliptų prie formos kraštų.

  6. Sukrečiame tešlą į paruoštą kepimo formą.

  7. Kepame orkaitėje, įkaitintoje iki 220 laipsnių, 40-45 minutes.

    Gero apetito:)

Receptą atsiuntė Rūta
Komentarai0

Panašūs receptai

 Daugiau receptų
Ar žinote, kad...

Sutarkuotos bulvės nepajuoduos, jei įpilsite šiek tiek pieno, įdėsite varškės arba citrinos rūgštelės.

Rodyti kitą patarimą
Reklama
Dienos populiariausi
Žemaičių blynai su faršu Kepta žuvis marinate Bulvės keptos folijoje Grybų padažas Burokėlių mišrainė su majonezu Keptas kiaušinis duonoje "jaučio akis"
Reklama
Prisijunk prie mūsų!