Greita paieška
Receptai
Draugai

Antiena baltajame padaže

Antiena baltajame padaže
Rekomenduojame:
Įvertino 3 lankytojai

Paruošimo laikas:
Porcijų skaičius: Perskaičiuoti
Ingredientai:
  • Druska
  • Lauro lapai
Reikės:
  • Abrikosai , 1 vienetas
  • Petražolės , 2 vienetai
  • Džiovinti grybai , 100 gramų
  • Sviestas , 30 gramų
  • Miltai , 100 gramų
  • Grietinėlės , 100 gramų
Gaminimo instrukcija:
  1. Antį nuplauname, nurenkame padaigus, užpilame šaltu vandeniu, užverdame, nupilame visą vandenį ir antį išplauname. Tada ją supjaustome gabalais, užpilame vandeniu, pridedame prieskonių ir verdame ant nedidelės ugnies, kol mėsa suminkštėja.

  2. Grybus užpilame verdančiu vandeniu ir palaikome 1 val. Keptuvėje su sviestu pakepame miltus, į juos supilame 3 stiklines sultinio nuo anties, grietinę ir sudedame susmulkintus grybus.

  3. Išmaišome, užpilame ant anties ir užviriname. Antis būna skanesnė, jei dar šiek tiek pastovi su padažu. Patiekiame karštą su virtomis bulvėmis ir daržovių salotomis.

Receptą atsiuntė Vitalija
Komentarai0

Panašūs receptai

 Daugiau receptų
Ar žinote, kad...

Kepenys iškeps tolygiai, jei jas kepsite tik gerai atšildę, nes tik ką ištrauktos iš šaldytuvo jos keps netolygiai.

Rodyti kitą patarimą
Reklama
Dienos populiariausi
Kepta žuvis marinate Čenakai Šaltiena greitpuodyje Keksas su žaliųjų citrinų glajumi Burokėlių salotos Žemaičių blynai su faršu
Reklama
Prisijunk prie mūsų!