Greita paieška
Receptai
Draugai
Antiena baltajame padaže
Kategorijos:
Raudona mėsa, Karšti patiekalai
Paruošimo laikas:
Porcijų skaičius:
Perskaičiuoti
Ingredientai:
- Druska
- Lauro lapai
Reikės:
- Abrikosai , 1 vienetas
- Petražolės , 2 vienetai
- Džiovinti grybai , 100 gramų
- Sviestas , 30 gramų
- Miltai , 100 gramų
- Grietinėlės , 100 gramų
Gaminimo instrukcija:
Antį nuplauname, nurenkame padaigus, užpilame šaltu vandeniu, užverdame, nupilame visą vandenį ir antį išplauname. Tada ją supjaustome gabalais, užpilame vandeniu, pridedame prieskonių ir verdame ant nedidelės ugnies, kol mėsa suminkštėja.
Grybus užpilame verdančiu vandeniu ir palaikome 1 val. Keptuvėje su sviestu pakepame miltus, į juos supilame 3 stiklines sultinio nuo anties, grietinę ir sudedame susmulkintus grybus.
Išmaišome, užpilame ant anties ir užviriname. Antis būna skanesnė, jei dar šiek tiek pastovi su padažu. Patiekiame karštą su virtomis bulvėmis ir daržovių salotomis.
Receptą atsiuntė Vitalija
Komentarai0
- Komentuoti
Panašūs receptai
Daugiau receptųAr žinote, kad...
Kepenys iškeps tolygiai, jei jas kepsite tik gerai atšildę, nes tik ką ištrauktos iš šaldytuvo jos keps netolygiai.
Rodyti kitą patarimąReklama
Dienos populiariausi
Reklama
Prisijunk prie mūsų!