Greita paieška
Receptai
Draugai

Antienos vyniotinis

Antienos vyniotinis
Rekomenduojame:
Įvertino 6 lankytojai

Paruošimo laikas:
Ingredientai:
  • Antis , 1
  • Kepenėlės, paukštienos , 150 gramų
  • Slyvos, džiovintos , 200 gramų
  • Kiaušiniai , 2 vienetai
  • Bandelė, sudžiūvusi , 1 vienetas
  • Mairūnas
  • Muskatas
  • Druska, Pipirai
Gaminimo instrukcija:
  1. Antį nuplauti, nusausinti, kruopščiai įtrinti druska ir mairūnu (iš vidaus ir išorės). Aštriu peiliu atsargiai, kad nepažeistumėte odelės, pašalinti visus kaulus. Paskui išpjauti didesnę mėsos dalį ir kartu su kepenėlėmis sumalti mėsmale, įdedant pamirkytą ir išspaustą bandelę bei kiaušinį.

  2. Smulkiais kubeliais supjaustytą šoninę pakepinti, išmaišyti su mase, suberti džiovintas slyvas, kurios buvo pamirkytos šiltame vandenyje. Paskaninti masę druska, pipirais bei muskato riešutu, gerai išmaišyti. Iš anties odos skiautės su likusia mėsa suformuoti stačiakampį, jo centre sudėti įdarą, suvynioti kraštus ir susiūti arba surišti virvute. Suformuotą vyniotinį pavirinti, o po to iškepti.

  3. Ataušinus išimti siūlus, o vyniotinį supjaustyti.

Komentarai0

Panašūs receptai

 Daugiau receptų
Ar žinote, kad...

Svogūnas nebus toks aštrus, jei jį kelis kartus perplausite ir palaikysite ties šalto vandens čiurkšle.

Rodyti kitą patarimą
Reklama
Dienos populiariausi
Varškės pyragas su pudingu Marinuotas liežuvis šaltam užkandžiui Keksiukai su spanguolėmis Kukurūzai su medumi Keptas kiaušinis duonoje "jaučio akis" Tarkuotų bulvių virtinukai
Reklama
Prisijunk prie mūsų!