Greita paieška
Receptai
Draugai

Apelsininiai kepsniai

Apelsininiai kepsniai
Rekomenduojame:
Įvertino 6 lankytojai

Paruošimo laikas:
Porcijų skaičius: Perskaičiuoti
Reikės:
  • Kiaulienos sprandinės , 1 kilogramas
  • Apelsinai , 2 vienetai
  • Česnakas , 3 skiltelės
  • Majonezas , 3 valgomieji šaukštai
  • Imbieras
  • Pipirai
  • Druska
  • Garstyčios , 2 arbatiniai šaukšteliai
  • Šampinjonai , 50 gramų
Gaminimo instrukcija:
  1. Česnaką sugrudame ir sumaišome su majonezu, garstyčiomis ir visais prieskoniais, bei druska. Išspausti 1 apelsino sultis ir įmaišyti į visa masę.

  2. Mėsą supjaustyti gabaliukais ir išmušti. Apelsinus padalinti ė 4 dalis.

  3. 1 dalies sultis išspausti ant vieno kepsnio ir taip toliau. Palikti 5 - 10 min pastovėti. Mėsą aptepti padažu iš abiejų pusių ir dėti į kepimo skardą.

  4. Sudėti šampinionus be koteliu ir užpilti ant jų likusį padažą. Kepti vidutinio karštumo orkaitėje apie 15 - 20 min. per vidurį kepimo mėsą vėl apšlakstyti apelsinu sultimis.

Receptą atsiuntė Katerina
Komentarai0

Panašūs receptai

 Daugiau receptų
Ar žinote, kad...

Verdami burokėliai nepraras raudonumo, jei į verdantį vandenį įpilsite truputį acto arba įbersite truputi citrinos rūgšties.

Rodyti kitą patarimą
Reklama
Dienos populiariausi
Įdaryti makaronų vamzdeliai Pievagrybių padažas Vištienos širdelių guliašas Čenakai Kepta žuvis marinate Šašlykas orkaitėje
Reklama
Prisijunk prie mūsų!