Greita paieška
Receptai
Draugai

Apelsininiai lietiniai

Apelsininiai lietiniai
Rekomenduojame:
Įvertino 1 lankytojas

Paruošimo laikas:
Porcijų skaičius: Perskaičiuoti
Tešlai:
  • Sviestas , 50 gramų
  • Kiaušiniai , 2 vienetai
  • Cukrus , 1 valgomasis šaukštas
  • Druska , 1 žiupsnelis
  • Pienas , 500 mililitrų
  • Miltai , 5 valgomieji šaukštai
Reikės:
  • Apelsinai , 2 vienetai
  • Cukraus pudra , 50 gramų
Gaminimo instrukcija:
  1. Sviestą ištirpinti ir sumaišyti su kiaušiniais, cukrumi, druska, pienu, miltais.

  2. Iš tešlos kepti lietinius blynus.

  3. Lietinius patiekti su apelsinais ir cukraus pudra.

Komentarai0

Panašūs receptai

 Daugiau receptų
Ar žinote, kad...

Uogienė taip greit nesurūgs, jei nuo verdančios uogienės, mediniu šaukštu nugraibysite putas.

Rodyti kitą patarimą
Reklama
Dienos populiariausi
Žemaičių blynai su faršu Skaniausias šokoladinis pyragas Kepta žuvis marinate Dešrelės su bulvėmis Želė tortas „Vasarėlė“ Įdaryti makaronų vamzdeliai
Reklama
Prisijunk prie mūsų!