Greita paieška
Receptai
Draugai

Apelsinų arbata

Apelsinų arbata
Rekomenduojame:
Įvertino 8 lankytojai

Gaminimo instrukcija:
  1. 25 g apelsinų žievelių;
    10 g citrinų žievelių;
    50g apelsinų sirupo;
    arbatžolės;

  2. 25 g apelsinų žievelių ir 10 g citrinų žievelių įdedama į arbatinuką, įpilame 50g apelsinų sirupo, įberiama arbatžolių ir apipilama karštu vandeniu.Palaikoma 5 min. ir patiekiama į stalą.


Komentarai0

Panašūs receptai

 Daugiau receptų
Ar žinote, kad...

Sultinys bus skanesnis, jei į verdantį sultinį įdėsite gabaliuką sūrio.

Rodyti kitą patarimą
Reklama
Dienos populiariausi
Dešrelės su bulvėmis Kepta vištiena su ryžiais Įdaryti makaronų vamzdeliai Želė tortas „Vasarėlė“ Amerikietiški blynai Miltiniai blynai
Reklama
Prisijunk prie mūsų!