Greita paieška
Receptai
Draugai

Apelsinu padažas

Apelsinu padažas
Rekomenduojame:
Įvertino 1 lankytojas

Paruošimo laikas:
Porcijų skaičius: Perskaičiuoti
Reikės:
  • Apelsinas , 3 vienetai
  • Apelsino sultys , 100 mililitrų
  • Krakmolas , 2 arbatiniai šaukšteliai
  • Cukrus , 1 valgomasis šaukštas
Gaminimo instrukcija:
  1. Apelsinus supjaustyti kubeliais,juos įdėti į virimo indą, įpilti apelsinų sulčių kad apsemtų, kai užvirs išmaišytą krakmolą vandenyje įpilti į apelsinų padažą.

  2. Jei reikia įdėti cukraus truputi ir pavirti dar pora min. patiekti su blyneliais.

Receptą atsiuntė Miglė
Komentarai0

Panašūs receptai

 Daugiau receptų
Ar žinote, kad...

Zomšą galima skalbti, bet pagal etiketės parodymus, tik rankomis, paskui apipurkšti specialia priemone, kad neatsirastų dėmių nuo vandens. Po skalbimo būtina patrinti specialiu šepetėliu, kad pasišiauštų pūkeliai. Jei norite valyti ne zomšinę avalynę, tuomet su mažu šepetėliu nupurtykite birius nešvarumus, o tada trumpai palaikykite virš vandens garų. Zomšos paviršius atrodys lyg naujas. Taip pat išvalyti zomšą galite isigiję specialias putas.

Rodyti kitą patarimą
Reklama
Dienos populiariausi
Lietiniai su dešrelėmis Greitas plovas Burokėlių mišrainė su majonezu Sūrio padažas makaronams Čenakai Burokėlių salotos
Reklama
Prisijunk prie mūsų!