Greita paieška
Receptai
Draugai

Apelsinu padažas

Apelsinu padažas
Rekomenduojame:
Įvertino 1 lankytojas

Paruošimo laikas:
Porcijų skaičius: Perskaičiuoti
Reikės:
  • Apelsinas , 3 vienetai
  • Apelsino sultys , 100 mililitrų
  • Krakmolas , 2 arbatiniai šaukšteliai
  • Cukrus , 1 valgomasis šaukštas
Gaminimo instrukcija:
  1. Apelsinus supjaustyti kubeliais,juos įdėti į virimo indą, įpilti apelsinų sulčių kad apsemtų, kai užvirs išmaišytą krakmolą vandenyje įpilti į apelsinų padažą.

  2. Jei reikia įdėti cukraus truputi ir pavirti dar pora min. patiekti su blyneliais.

Receptą atsiuntė Miglė
Komentarai0

Panašūs receptai

 Daugiau receptų
Ar žinote, kad...

Sutarkuotos bulvės nepajuos, jei įpilsite truputį pieno, įdėsite varškės arba citrinos rūgštelės.

Rodyti kitą patarimą
Reklama
Dienos populiariausi
Raugintų kopūstų sriuba Želė tortas „Vasarėlė“ Šventiška žąsies krūtinelė Virtos “gėlytės” Įdaryti makaronų vamzdeliai Ypatingieji kotletai
Reklama
Prisijunk prie mūsų!