Greita paieška
Receptai
Draugai

Apelsinų skonio upėtakis

Apelsinų skonio upėtakis
Rekomenduojame:
Įvertino 1 lankytojas

Kategorijos: Žuvis, Karšti patiekalai
Paruošimo laikas:
Porcijų skaičius: Perskaičiuoti
Ingredientai:
  • Aliejus , 1 valgomasis šaukštas
Marinatui:
  • Sojos padažas , 1 valgomasis šaukštas
  • Apelsinų sultys , 4 valgomieji šaukštai
  • Česnakas , 1 skiltelė
Reikės:
  • Upėtakis , 4 gabalai
Gaminimo instrukcija:
  1. Sumaišyti visus marinatui skirtus produktus, išskyrus aliejų, ir pavirti.

  2. Kai šiek tiek atvėsta, supilame aliejų ir paliekame upėtakį marinate apie 15 minučių. Marinatas neapsemia žuvies, tad po 7 minučių reikia apversti pusę.

  3. Išėmus iš marinato, šiek tiek žuvį pasūdome ir pabarstome pipirų, dedame kepti orkaitėje ant grotelių apie 15 minučių ir baigiant kepti apšlakstome marinatu. Skanaus :)

Receptą atsiuntė Raminta
Komentarai0

Panašūs receptai

 Daugiau receptų
Ar žinote, kad...

Kepenys iškeps tolygiai, jei jas kepsite tik gerai atšildę, nes tik ką ištrauktos iš šaldytuvo jos keps netolygiai.

Rodyti kitą patarimą
Reklama
Dienos populiariausi
Sūrio padažas makaronams Zrazai su trimis įdarais Dešrelės su bulvėmis Grybų padažas Virtų bulvių cepelinai su mėsa Virti briuselio kopūstai su sviestu
Reklama
Prisijunk prie mūsų!