Greita paieška
Receptai
Draugai
Apelsinų skonio vištiena grilyje
Kategorijos:
Raudona mėsa, Karšti patiekalai
Paruošimo laikas:
Daugiau nei 1 val.
Porcijų skaičius:
Perskaičiuoti
Ingredientai:
- Vištienos blauzdelės , 6 vienetai
- Vištos sparneliai , 6 vienetai
- Medus , 2 valgomieji šaukštai
- Imbieras, tarkuotas , 0,5 vieneto
- Česnakas,maltas , 1 skiltelė
- Kinijos prieskoniai , 1 arbatinis šaukštelis
- Sojos padažas , 2 valgomieji šaukštai
- Apelsinų džemas , 3 valgomieji šaukštai
- Apelsino žievelė , 0,5 arbatinio šaukštelio
Gaminimo instrukcija:
Šiek tiek prapjauti viščiuko blauzdeles (3- 4 kartus) ir kartu su sparneliais sudėkite į nemetalinį indą.
Sumaišyti visus likusius ingredientus ir užpilti ant vištienos.
Palikti marinuotis bent 2 valandas arba per nakt.
Kai mėsa išsimarinuos dėti ant grotelių ir kepti ant vidutinės ugnies apie 20 minučių. Kepant nepamiršti vištieną barstyti marinatu.
Vištieną galima kepti ir orkaitėje. Apie 20 minučių 200°C temperatūroje.
Receptą atsiuntė Raimonda
Komentarai0
- Komentuoti
Panašūs receptai
Daugiau receptųAr žinote, kad...
Nepanaudotas svogūnas ilgiau išliks šviežias ir maistingas, jei perpjautą vietą patepsite riebalais.
Rodyti kitą patarimąReklama
Dienos populiariausi
Reklama
Prisijunk prie mūsų!