Greita paieška
Receptai
Draugai

Apelsinų skonio vištiena grilyje

Apelsinų skonio vištiena grilyje
Rekomenduojame:
Įvertino 4 lankytojai

Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
Porcijų skaičius: Perskaičiuoti
Ingredientai:
  • Vištienos blauzdelės , 6 vienetai
  • Vištos sparneliai , 6 vienetai
  • Medus , 2 valgomieji šaukštai
  • Imbieras, tarkuotas , 0,5 vieneto
  • Česnakas,maltas , 1 skiltelė
  • Kinijos prieskoniai , 1 arbatinis šaukštelis
  • Sojos padažas , 2 valgomieji šaukštai
  • Apelsinų džemas , 3 valgomieji šaukštai
  • Apelsino žievelė , 0,5 arbatinio šaukštelio
Gaminimo instrukcija:
  1. Šiek tiek prapjauti viščiuko blauzdeles (3- 4 kartus) ir kartu su sparneliais sudėkite į nemetalinį indą.

  2. Sumaišyti visus likusius ingredientus ir užpilti ant vištienos.

  3. Palikti marinuotis bent 2 valandas arba per nakt.

  4. Kai mėsa išsimarinuos dėti ant grotelių ir kepti ant vidutinės ugnies apie 20 minučių. Kepant nepamiršti vištieną barstyti marinatu.

  5. Vištieną galima kepti ir orkaitėje. Apie 20 minučių 200°C temperatūroje.

Receptą atsiuntė Raimonda
Komentarai0

Panašūs receptai

 Daugiau receptų
Ar žinote, kad...

Kepant žuvies filė tešloje, pirma apvoliokite ją miltuose, o tik paskui tešloje.

Rodyti kitą patarimą
Reklama
Dienos populiariausi
Silkė su cukinija Dešrelės su bulvėmis Citrinų pyragas Sluoksniuotos tuno salotos Virtos “gėlytės” Marinuota strimele
Reklama
Prisijunk prie mūsų!