Greita paieška
Receptai
Draugai

Apkepas su tuno įdaru

Apkepas su tuno įdaru
Rekomenduojame:
Įvertino 1 lankytojas

Kategorijos: Kiti apkepai, Apkepai
Paruošimo laikas:
Porcijų skaičius: Perskaičiuoti
Įdarui:
  • Tunas , 200 gramų
  • Svogūnai , 1 galva
  • Paprika , 1 vienetas
  • Riešutai , 1 saujelė
  • Pomidorai , 400 gramų
  • Kiaušinai , 4 vienetai
  • Druska , 1 žiupsnelis
  • Cukrus , 1 žiupsnelis
Reikės:
  • Sluoksniuota tešla , 2 lapai
Aptepimui:
  • Aliejus , 2 valgomieji šaukštai
Gaminimo instrukcija:
  1. Kepimo indą ištepti aliejumi.

  2. Įtiesti vieną tešlos lakštą. Tešla iškloti ir kraštus, kad įdaras, kai sudėsime, neišbėgtų.

  3. Svogūną ir papriką susmulkinti ir pakepinti.

  4. Sudėti ant tešlos.

  5. Sudėti tuną. Tunas tinka tiek aliejuje, tiek savo sultyse.

  6. Sudėti virtus ir supjaustytus kiaušinius, pomidorų kubelius, riešutus, apibarstyti prieskoniais.

  7. Viską uždengti antruoju tešlos lakštu.

  8. Viršų aptepti aliejumi.

  9. Kepti 200 laipsnių orkaitėje apie 25-30 minučių. Skanaus

Receptą atsiuntė Elina
Komentarai0

Panašūs receptai

 Daugiau receptų
Ar žinote, kad...

Verdami burokėliai nepraras raudonumo, jei į verdantį vandenį įpilsite truputį acto arba įbersite truputi citrinos rūgšties.

Rodyti kitą patarimą
Reklama
Dienos populiariausi
Žemaičių blynai su faršu Purūs keksiukai Įdaryti makaronų vamzdeliai Virtos “gėlytės” Burokėlių salotos Vištienos širdelių guliašas
Reklama
Prisijunk prie mūsų!