Greita paieška
Receptai
Draugai
Apkepta virta karka
Kategorijos:
Raudona mėsa, Karšti patiekalai
Paruošimo laikas:
Daugiau nei 1 val.
Porcijų skaičius:
Perskaičiuoti
Ingredientai:
- Kiaulės karka , 1 vienetas
- Lauro lapai, malti , 1 žiupsnelis
- Juodieji pipirai , 1 žiupsnelis
- Druska , 1 valgomasis šaukštas
- Česnakas , 1 vienetas
- Rozmarinai , 1 žiupsnelis
- Majonezas , 100 gramų
Gaminimo instrukcija:
Karką gerai nuvalyti, ištrinti prieskoniais ir palaikyti bent kelias valandas.
Virti apie valandą sūriame vandenyje su pipirais ir lapeliais.
Išimti iš puodo ir aptrinti majonezu, pagardintu česnakais, rozmarinais, vėlgi lapeliais, pipirais ir druska. Kepti orkaitėje apie 45 min.
Receptą atsiuntė Regina
Komentarai0
- Komentuoti
Panašūs receptai
Daugiau receptųAr žinote, kad...
Nemalonaus česnakų kvapo beveik neliks, jei išgersite kavos, suvalgysite petražolių, krapų, gvazdikėlių arba salierų.
Rodyti kitą patarimąReklama
Dienos populiariausi
Reklama
Prisijunk prie mūsų!