Greita paieška
Receptai
Draugai

Apkepti lietiniai blynai

Apkepti lietiniai blynai
Rekomenduojame:
Įvertino 4 lankytojai 1

Paruošimo laikas:
Porcijų skaičius: Perskaičiuoti
Reikės:
  • Lietiniai blynai , 8 vienetai
  • Kiaušiniai, virti , 3 vienetai
  • Ryžiai, virti , 150 gramų
  • Svogūnų laiškai , 1 pundelis
  • Kumpis rūkytas , 250 gramų
  • Fermentinis sūris , 100 gramų
  • Svogūnai , 150 gramų
  • Druska
  • Juodi pipirai
  • Aliejus
Gaminimo instrukcija:
  1. Kiaušinius sutarkuojame.

  2. Kiaušinius sumaišome su svogūnų laiškais, ryžiais ir prieskoniais: druska ir pipirais.

  3. Įdaro dedame ant blynų ir susukame arba sulankstome kaip vokelį.

  4. Sudedame blynus į kepimo indą.

  5. Smulkiai supjaustome svogūnus ir kumpį.

  6. Pirmiausiai pakepiname svogūnus, po to suberiame kumpį ir kepiname dar kelias minutes.

  7. Ant blynų sudedame kepintą svogūną ir kumpį.

  8. Viską gausiai apibarstome sūriu.

  9. Kepame 20 minučių 180 laipsnių karštumo orkaitėje.

Receptą atsiuntė Saulė
Komentarai1
Toma

Kur suris,kur kumpis?

Panašūs receptai

 Daugiau receptų
Ar žinote, kad...

Agurkų nelaikykite kartu su obuoliais, nes iš obuolių išsiskiriančios medžiagos skatina agurkų vytimą.

Rodyti kitą patarimą
Reklama
Dienos populiariausi
Silkė su cinamonu Pievagrybių padažas Sūrio padažas makaronams Žemaičių blynai su faršu Purūs keksiukai Grybų padažas
Reklama
Prisijunk prie mūsų!