Greita paieška
Receptai
Draugai

Arbata "Vasara"

Arbata "Vasara"
Rekomenduojame:
Įvertino 1 lankytojas

Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
Porcijų skaičius: Perskaičiuoti
Reikės:
  • Arbata , 3 valgomieji šaukštai
  • Vanduo , 2 litrai
  • Citrina , 0,5 vieneto
  • Cukrus , 1 valgomasis šaukštas
  • Ledukai , 2 stiklinės
Gaminimo instrukcija:
  1. Juodą arbatą supilame į sietelį (jei naudojate arbatą maišeliuose, tai pakelius) užpilame užvirintu vandeniu. Vanduo užviręs turi pastovėti 2 min. tik tuomet pilkite ant arbatos.

  2. Arbatą vandenyje palaikome 3-5 min. ir išimame.

  3. Įspaudžiame citrinos sulčių. Įmaišome cukraus.

  4. Arbatai leidžiame atvėsti iki kambario temperatūros ir padedame į šaldytuvą bent 1 valandai. Geriame šaltą, užpiltą ledukais.

    Puikus būdas atsigaivinti karštą dieną. :)

Receptą atsiuntė Rūta
Komentarai0

Panašūs receptai

 Daugiau receptų
Ar žinote, kad...

Pienas ne tik suminkština kepenis ir panaikina specifinį jautienos kvapą, bet taip pat ant kepenų paviršiaus suformuoja riebalų plėvelę, dėl kurios kepant kepenys nepasidaro tamsios. Jei neturite laiko mirkyti kepenų piene, galite kiekvieną gabalėlį sutepti sviestu.

Rodyti kitą patarimą
Reklama
Dienos populiariausi
Mėsos troškinys su daržovėmis Keksiukai su spanguolėmis Kugelis su cukinija GRIETINĖLĖJE TROŠKINTA LYDEKA Įdaryti makaronų vamzdeliai Čenakai
Reklama
Prisijunk prie mūsų!