Greita paieška
Receptai
Draugai

Arbatinės bandelės

Arbatinės bandelės
Rekomenduojame:
Įvertino 4 lankytojai

Paruošimo laikas:
Porcijų skaičius: Perskaičiuoti
Reikės:
  • Sviestas , 50 gramų
  • Miltai , 400 gramų
  • Druska , 0,5 arbatinio šaukštelio
  • Kepimo milteliai , 3 arbatiniai šaukšteliai
  • Grietinė , 200 mililitrų
  • Obuoliai , 2 vienetai
  • Kiaušinis , 1 vienetas
Gaminimo instrukcija:
  1. Miltus sumaišykite su druska ir kepimo milteliais. Supilkite į tešlą grietinę, po to — ataušusį ištirpintą sviestą ir obuolius.

  2. Pabarstykite rankas miltais ir iš tešlos padarykite plokščias bandeles. Padėkite jas ant skardos, išklotos sviestiniu popieriumi.

  3. Aptepkite kiaušinio plakiniu. Kepkite 20–30 min. 225°C temperatūroje. Patiekite šiltas bandeles su sviestu ir sūriu.

Receptą atsiuntė Rasa
Komentarai0

Panašūs receptai

 Daugiau receptų
Ar žinote, kad...

Jei norite puresnių mielinių blynų, raugą ruoškite su vandeniu. Bet su pienu paruošto raugo blynai daug skanesni. Idealiausia – maišyti juos per pusę. 4 stiklinėms miltų reikia 25-30 g mielių.

Rodyti kitą patarimą
Reklama
Dienos populiariausi
Keptas kiaušinis duonoje "jaučio akis" Virti briuselio kopūstai su sviestu Orkaitėje troškinti balandėliai Česnakinis padažas kebabams Raugintų kopūstų sriuba Virtos “gėlytės”
Reklama
Prisijunk prie mūsų!