Greita paieška
Receptai
Draugai

Arbatos pyragas

Arbatos pyragas
Rekomenduojame:
Įvertino 1 lankytojas

Kategorijos: Pyragai, Kepiniai
Paruošimo laikas:
Porcijų skaičius: Perskaičiuoti
Reikės:
  • Arbata , 1 stiklinė
  • Aliejus , 5 valgomieji šaukštai
  • Kvietiniai miltai , 2 stiklinės
  • Cukrus , 0,5 stiklinės
  • Uogienė , 3 valgomieji šaukštai
  • Kepimo milteliai , 1 arbatinis šaukštelis
  • Razinos , 1 saujelė
  • Riešutai , 1 saujelė
  • Džiovintos slyvos , 1 saujelė
  • Cinamonas , 1 žiupsnelis
  • Imbiero milteliai , 1 žiupsnelis
  • Kardamonas , 1 žiupsnelis
Gaminimo instrukcija:
  1. 1 stiklinė buvo ~ 280-300 ml talpos.

  2. Džiovintus vaisius iš anksto užpilame vandeniu, kad išbrinktų. Riešutai tinka bet kokie pagal skonį: graikiniai, lazdyno, migdolai ir t.t.

  3. Į arbatą įmaišome cukrų, aliejų, miltus ir kepimo miltelius.

  4. Po to į tešlą dedame ir maišome uogienę (turėjau obuolių), razinas, smulkintas slyvas, kapotus riešutus ir prieskonius: kardamoną, imbierą, cinamoną ir pan.

  5. Sudedame tešlą į kepimo indą.

  6. Kepame apie 45-50 minučių 180 laipsnių orkaitėje.

Receptą atsiuntė Ilona
Komentarai0

Panašūs receptai

 Daugiau receptų
Ar žinote, kad...

Jei pyragą, keksą ar kitą kepinį sunku išimti iš formos, tai apverskite jį ant servetėlės ir ant formos viršaus uždėkite sudrėkintą rankšluostį. Po 10 min. Kepinys vienodai atšoks nuo formos sienelių.

Rodyti kitą patarimą
Reklama
Dienos populiariausi
Brendžio kokteilis su sultimis Purūs blyneliai Kugelis su cukinija Šaltiena greitpuodyje Burokėlių mišrainė su majonezu Skaniausias pyragas
Reklama
Prisijunk prie mūsų!