Greita paieška
Receptai
Draugai

Arbūzo kompotas

Arbūzo kompotas
Rekomenduojame:
Įvertino 2 lankytojai 1

Paruošimo laikas:
Porcijų skaičius: Perskaičiuoti
Ingredientai:
  • Arbūzas, vidutinis , 1 vienetas
  • Cukrus , 3 stiklinės
  • Vanduo , 300 gramų
  • Citrinos rūgštis , 1 arbatinis šaukštelis
Gaminimo instrukcija:

Arbūzą gerai nuplauti, nusausinti.

Atpjauti 1/4 (tai bus lyg dangtis likusiai arbūzo daliai).

Kruopščiai išpjauti minkštimą, išimti sėklas, minkštimą smulkiai supjaustyti ir vėl sudėti į arbūzą.

Cukrų užpilti karštu vandeniu, išvirti tirštą sirupą, atšaldyti, įdėti citrinų rūgšties ir užpilti juo arbūzo minkštimą.

Palikti 1- 2 valandoms vėsioje vietoje.

Sirupas turi būti tirštas, nes arbūzo minkštimas išskiria skystį.

Patiekti su ledukais ir mėtų lapeliais.

Receptą atsiuntė Elena
Komentarai1
Malaizija

Geriau siulau tiesiog sublendint sultis:
arbuzas
morka

arba
1 greifrutas
1 apelsinas
arbuzas pagal skoni


Panašūs receptai

 Daugiau receptų
Ar žinote, kad...

Daržovės bus skanesnės ir mažiau praras mineralinių medžiagų bei vitaminų, jei jas dėsite ne į šaltą, o į verdantį vandenį.

Rodyti kitą patarimą
Reklama
Dienos populiariausi
Kugelis su cukinija Keptas kiaušinis duonoje "jaučio akis" Sūrio padažas makaronams Šparaginių pupelių sriuba Želė tortas „Vasarėlė“ Kepta žuvis marinate
Reklama
Prisijunk prie mūsų!