Greita paieška
Receptai
Draugai

Aštri vištiena kinietiškai

Aštri vištiena kinietiškai
Aštri vištiena kinietiškai
Rekomenduojame:
Įvertino 5 lankytojai

Paruošimo laikas:
Porcijų skaičius: Perskaičiuoti
Padažui:
  • Ryžių actas , 3 valgomieji šaukštai
  • Sojos padažas , 1 valgomasis šaukštas
  • Baltas vynas , 2 valgomieji šaukštai
  • Rudasis cukrus , 2 valgomieji šaukštai
  • Sezamų aliejus , 1 valgomasis šaukštas
  • Čili pasta , 1 valgomasis šaukštas
  • Pomidorų padažas , 2 valgomieji šaukštai
  • Česnakai , 4 skiltelės
  • Alyvuogių aliejus , 2 valgomieji šaukštai
Marinatui:
  • Baltas vynas , 1 valgomasis šaukštas
  • Sojos padažas , 1 valgomasis šaukštas
  • Rudasis cukrus , 1 valgomasis šaukštas
  • Svogūnų laiškai , 2 vienetai
Vištienai:
  • Cukinija , 2 vienetai
  • Raudona paprika , 1 vienetas
  • Vištienos sultinys , 0,5 stiklinės
  • Krakmolas , 1 valgomasis šaukštas
  • Vanduo , 2 valgomieji šaukštai
  • Svogūnų laiškai , 0,2 stiklinės
  • Žemės riešutai , 1 sauja
  • Ryžiai , 3 stiklinės
  • Vištienos krūtinėlės filė , 500 gramų
  • Jelapenai , 1 vienetas
  • Pipirai , 1 žiupsnelis
Gaminimo instrukcija:
  1. Supjaustykite vištieną kubeliais ir sumaišykite su marinato produktais. Palikite valandai šaldytuve.

  2. Supjaustykite cukiniją taip, kaip pavaizduota - iš pradžių per pusę, tuomet trikampiais.

  3. Taip pat supjaustykite ir papriką.

  4. Supjaustykite jelapeną kartu su sėklomis.

  5. Sumaišykite padažo ingredientus.

  6. Išmaišykite krakmolą dvejuose šaukštuose vandens (vandens gali būti ir daugiau).

  7. Įkaitinkite aliejų, jam įkaitus į keptuvę sudėkite vištieną. Maišydami kepkite vištieną, kol gražiai paruduos. Tai turėtų užtrukti kokias 3 minutes.

  8. Sudėkite daržoves. Kepkite 2 minutes. Visa tai darykite ant didelės ugnies.

  9. Supilkite vištienos sultinį. Jam užvirus supilkite padažą.

  10. Kepkite tol, kol daržovės suminkštės.

  11. Joms suminkštėjus supilkite krakmolą. Visą laiką maišykite, nes jis greitai pradės tirštėti. Turėtų užtekti minutės.

  12. Sudėkite sūdytus kepintus žemės riešutus, smulkintus svogūnų laiškus.

  13. Tiekite su virtais ryžiais. Nebijokite eksperimentuoti ;)

Receptą atsiuntė Simona
Komentarai0

Panašūs receptai

 Daugiau receptų
Ar žinote, kad...

Žiediniai kopūstai bus skanesni, jei juos virsite arba troškinsite piene.

Rodyti kitą patarimą
Reklama
Dienos populiariausi
Purūs keksiukai Želė tortas „Vasarėlė“ Žemaičių blynai su faršu Silkė su cinamonu Burokėlių salotos Naminė pica
Reklama
Prisijunk prie mūsų!