Aštri vištiena su medumi
- Sojos padažas , 2 valgomieji šaukštai
- Medus , 3 valgomieji šaukštai
- Pipirai, čili , 1 vienetas
- Prieskoniai paukštienai , 1 arbatinis šaukštelis
- Imbieras , 1 arbatinis šaukštelis
- Laimo citrinos žievelė , 1 vienetas
- Vištienos krūtinėlė , 600 gramų
- Aliejus , 4 valgomieji šaukštai
- Kalendra , 2 žiupsneliai
Susmulkintii šviežią čili pipirą, sutarkuoti imbierą ir laimo žievelę. Šiuos ingredientus kartu su čili prieskoniais gerai išmaišyti ir įtrinti į kubeliais supjaustytą vištieną. Marinuotą vištieną palaikyti bent 2 valandas, kad prieskonių skonis ir aromatas įsigertų.
Įkaitinti aliejų keptuvėje ir kepti vištieną apie 10 minučių, nuolatos vartant. Iškeptą vištieną nuvarvinti ant popierinių rankšluosčių, kad sugertų riebalų perteklių.
Susmulkintus kalendros lapelius pakepinti keptuvėje apie 30 sekundžių, nuolatos maišant.
Pakepintus kalendros lapelius kartu su iškepta vištiena pakaitinti keptuvėje apie 1 minutę.
Ant paruoštos vištienos supilti sumaišytą sojų padažą su medumi ir nuolatos maišant visą masę pakaitinti keptuvėje 1 minutę.
Vištieną patiekti karštą su ryžiais.
- Komentuoti
Panašūs receptai
Daugiau receptųKepant žuvį nebus nemalonaus žuvies kvapo, jei į keptuvę įdėsite porą citrinos griežinėlių.
Rodyti kitą patarimą