Greita paieška
Receptai
Draugai

Aštri vištiena su medumi

Aštri vištiena su medumi
Rekomenduojame:
Įvertino 3 lankytojai

Paruošimo laikas:
Porcijų skaičius: Perskaičiuoti
Padažui:
  • Sojos padažas , 2 valgomieji šaukštai
  • Medus , 3 valgomieji šaukštai
Marinatui:
  • Pipirai, čili , 1 vienetas
  • Prieskoniai paukštienai , 1 arbatinis šaukštelis
  • Imbieras , 1 arbatinis šaukštelis
  • Laimo citrinos žievelė , 1 vienetas
Reikės:
  • Vištienos krūtinėlė , 600 gramų
  • Aliejus , 4 valgomieji šaukštai
  • Kalendra , 2 žiupsneliai
Gaminimo instrukcija:
  1. Susmulkintii šviežią čili pipirą, sutarkuoti imbierą ir laimo žievelę. Šiuos ingredientus kartu su čili prieskoniais gerai išmaišyti ir įtrinti į kubeliais supjaustytą vištieną. Marinuotą vištieną palaikyti bent 2 valandas, kad prieskonių skonis ir aromatas įsigertų.

  2. Įkaitinti aliejų keptuvėje ir kepti vištieną apie 10 minučių, nuolatos vartant. Iškeptą vištieną nuvarvinti ant popierinių rankšluosčių, kad sugertų riebalų perteklių.

  3. Susmulkintus kalendros lapelius pakepinti keptuvėje apie 30 sekundžių, nuolatos maišant.

  4. Pakepintus kalendros lapelius kartu su iškepta vištiena pakaitinti keptuvėje apie 1 minutę.

  5. Ant paruoštos vištienos supilti sumaišytą sojų padažą su medumi ir nuolatos maišant visą masę pakaitinti keptuvėje 1 minutę.

  6. Vištieną patiekti karštą su ryžiais.

Receptą atsiuntė Dalia
Komentarai0

Panašūs receptai

 Daugiau receptų
Ar žinote, kad...

Verdamas sultinys bus gražios gelsvos spalvos, jei į verdamą mėsos sultinį svogūną dėsite su lukštu.

Rodyti kitą patarimą
Reklama
Dienos populiariausi
Dešrelės su bulvėmis Vištienos širdelių guliašas Kiaulienos nugarinė su sūriu Astros kepsnys Sūrio padažas makaronams Želė tortas „Vasarėlė“
Reklama
Prisijunk prie mūsų!