Astros kepsnys
- Vištienos filė , 4 gabalai
- Kiaušiniai, virti, smulkinti , 3 vienetai
- Razinos , 1 stiklinė
- Pipirai
- Muskato riešutai
- Kiaušinai, žalias , 1 vienetas
- Džiūvėsėliai, smulkūs ir stambūs
- Grietinėlė , 100 mililitrų
Ant medinės lentelės peiliu smulkiai sukapoti vištienos krūtinėlę ir nuolatos šlakstyti mėsą grietinėle (vištiena sugers visą grietinėlę). Baigiant kapoti, sudėti kiaušinius, razinas ir prieskonius. Kai viskas bus susmulkinta, iš skystokos masės, ant tos pačios medinės lentelės reikia formuoti netaisyklingo trikampio formos (1-1.5 cm) storio kepsnius, pridengti maistine plėvele ir padėt į šaldytuvą valandai, kad sustingtų.
Nebijokit jei atrodys, kad masė skystoka - vištiena tikrai sugers visą grietinėlę į save.Kai kepsniai jau bus sustingę, juos reikia apvolioti kiaušinio plakinyje. Tada pavolioti džiūvėsiuose: 1 sluoksnis - smulkių džiūvėsių, 2 sluoksnis- stambių džiūvėsių (drožlės arba šiaudeliai). Jeigu neturite stambių džiūvėsėlių tiks pavolioti ir dvigubame sluoksnyje smulkių džiūvėsėlių.
Kepti įkaitintam aliejuje iš abiejų pusių, kol gražiai apskrus.
- Komentuoti

Darysiu sita. Jauciu bus skanu:DDIr dar kas darete ar kiausini reikia i kepsnio vidu ar ant isores

skamba patraukliai, pameginsime :)

labai skanu

l.l.skanu:)))))))))))))
Panašūs receptai
Daugiau receptųPienas puikiai pašalina rašalo dėmes, valo paauksuotus rėmus, veidrodžius ir klavišus. O skalbiant užuolaidas, rekomenduojama į balinimo tirpalą įpilti šiek tiek pieno. Užuolaidos atrodys, kaip naujos.
Rodyti kitą patarimą