Greita paieška
Receptai
Draugai

Aštrus guliašas

Aštrus guliašas
Aštrus guliašas
Rekomenduojame:
Įvertino 2 lankytojai

Paruošimo laikas:
Porcijų skaičius: Perskaičiuoti
Ingredientai:
  • Kiauliena, išpjova , 500 gramų
  • Porai , 1 vienetas
  • Pipirai, aštrūs , 2 vienetai
  • Prieskoniai
  • Druska
Gaminimo instrukcija:
  1. Išpjovą supjaustyti stambiais gabalais, pagardinti druska bei pipirais. Apkepti iš abiejų pusių ant labai stiprios ugnies.

  2. Porus stambiai supjaustyti ir apkepti su sviestu. Pipirus supjaustyti.

  3. Į karščiui atsparų indą sudėti kiaulieną, porus, paprikas. Paardinti druska , pipirais bei prieskoniais. Įpilti sviesto, kuriame kepėt porus, įpilti stiklinė vandens ir kepti 200 °C temp. orkaitėje apie 30 min., uždengus dangčiu.

Receptą atsiuntė Kristina
Komentarai0

Panašūs receptai

 Daugiau receptų
Ar žinote, kad...

Daržovės bus skanesnės ir mažiau praras mineralinių medžiagų bei vitaminų, jei jas dėsite ne į šaltą, o į verdantį vandenį.

Rodyti kitą patarimą
Reklama
Dienos populiariausi
Virti briuselio kopūstai su sviestu Troškintos kiaulienos kepenėlės Dešrelės su bulvėmis Kepti pievagrybiai Pekino kopūstų salotos Grybų padažas
Reklama
Prisijunk prie mūsų!