Greita paieška
Receptai
Draugai

Aštrus guliašas

Aštrus guliašas
Aštrus guliašas
Rekomenduojame:
Įvertino 2 lankytojai

Paruošimo laikas:
Porcijų skaičius: Perskaičiuoti
Ingredientai:
  • Kiauliena, išpjova , 500 gramų
  • Porai , 1 vienetas
  • Pipirai, aštrūs , 2 vienetai
  • Prieskoniai
  • Druska
Gaminimo instrukcija:
  1. Išpjovą supjaustyti stambiais gabalais, pagardinti druska bei pipirais. Apkepti iš abiejų pusių ant labai stiprios ugnies.

  2. Porus stambiai supjaustyti ir apkepti su sviestu. Pipirus supjaustyti.

  3. Į karščiui atsparų indą sudėti kiaulieną, porus, paprikas. Paardinti druska , pipirais bei prieskoniais. Įpilti sviesto, kuriame kepėt porus, įpilti stiklinė vandens ir kepti 200 °C temp. orkaitėje apie 30 min., uždengus dangčiu.

Receptą atsiuntė Kristina
Komentarai0

Panašūs receptai

 Daugiau receptų
Ar žinote, kad...

Prieš tarkuojant sūrį, trintuvę patepus aliejumi, sūris lengviau tarkuosis.

Rodyti kitą patarimą
Reklama
Dienos populiariausi
Kiaulienos nugarinė su sūriu Kepta žuvis marinate Silkė su cinamonu Skaniausias šokoladinis pyragas Žemaičių blynai su faršu Naminė pica
Reklama
Prisijunk prie mūsų!