Greita paieška
Receptai
Draugai

Aštrus kiaulienos šašlykiukas

Aštrus kiaulienos šašlykiukas
Rekomenduojame:
Įvertino 3 lankytojai

Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
Porcijų skaičius: Perskaičiuoti
Ingredientai:
  • Kiaulienos išpjova , 1 kilogramas
  • Laurų lapai , 6 vienetai
  • Aliejus , 5 valgomieji šaukštai
  • Balzaminis actas , 5 valgomieji šaukštai
  • Aitrioji paprika, džiovinta , 3 vienetai
  • Juodieji pipirai (malti) , 0,5 arbatinio šaukštelio
  • Juodieji pipirai (nemalti) , 0,5 arbatinio šaukštelio
Gaminimo instrukcija:
  1. Mėsą nuplauname ir gerai nusausiname, jog nebūtų kieta.

  2. Supjaustome mėsą 2- 2,5 cm storio gabaliukais. Juos lengvai išmušame ir pabarstome druska, juodais maltais pipirais.

  3. Sumaišome aliejų su balzaminiu actu. Įdedame nemaltų pipirų, laurų lapų (puse jų susmulkinkime), susmulkintų aitriųjų paprikų ir viską išmaišome.

  4. Kiaulienos gabaliukus aptepame marinatu ir apie 1 valandą paliekame . Tada mėsą su marinatu suviniojame į foliją.

  5. Kepame. Mėsą sudėti ant grotelių ir kepti 15-20 minučių. Įpusėjus kepimo laikui atvyniokite foliją ir apverskite mėsą.

  6. Patiekti su daržovėmis ir kečupu.

Receptą atsiuntė Milda
Komentarai0

Panašūs receptai

 Daugiau receptų
Ar žinote, kad...

Tešla nelips prie rankų, jei jas pasitepsite aliejumi.

Rodyti kitą patarimą
Reklama
Dienos populiariausi
Zrazai su trimis įdarais Marinuota strimele Gardziosios sluoksines tuno salotos Šašlykas ruoštas majoneze Sūrio padažas makaronams Tiršta vištienos ir pievagrybių sriuba
Reklama
Prisijunk prie mūsų!