Greita paieška
Receptai
Draugai

Aštrus kiaulienos šašlykiukas

Aštrus kiaulienos šašlykiukas
Rekomenduojame:
Įvertino 3 lankytojai

Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
Porcijų skaičius: Perskaičiuoti
Ingredientai:
  • Kiaulienos išpjova , 1 kilogramas
  • Laurų lapai , 6 vienetai
  • Aliejus , 5 valgomieji šaukštai
  • Balzaminis actas , 5 valgomieji šaukštai
  • Aitrioji paprika, džiovinta , 3 vienetai
  • Juodieji pipirai (malti) , 0,5 arbatinio šaukštelio
  • Juodieji pipirai (nemalti) , 0,5 arbatinio šaukštelio
Gaminimo instrukcija:
  1. Mėsą nuplauname ir gerai nusausiname, jog nebūtų kieta.

  2. Supjaustome mėsą 2- 2,5 cm storio gabaliukais. Juos lengvai išmušame ir pabarstome druska, juodais maltais pipirais.

  3. Sumaišome aliejų su balzaminiu actu. Įdedame nemaltų pipirų, laurų lapų (puse jų susmulkinkime), susmulkintų aitriųjų paprikų ir viską išmaišome.

  4. Kiaulienos gabaliukus aptepame marinatu ir apie 1 valandą paliekame . Tada mėsą su marinatu suviniojame į foliją.

  5. Kepame. Mėsą sudėti ant grotelių ir kepti 15-20 minučių. Įpusėjus kepimo laikui atvyniokite foliją ir apverskite mėsą.

  6. Patiekti su daržovėmis ir kečupu.

Receptą atsiuntė Milda
Komentarai0

Panašūs receptai

 Daugiau receptų
Ar žinote, kad...

Sutaupysite ne tik daug vandens, bet ir savo brangaus laiko, jei nešvarius indus merksite į kriauklę su vandeniu ir keliais lašais indų ploviklio. Taip neleisite nešvarumams pridžiūti, o riebalai nusivalys daug greičiau.

Rodyti kitą patarimą
Reklama
Dienos populiariausi
Virti briuselio kopūstai su sviestu Gardus troškinys su dešrelėmis Mėsos troškinys su daržovėmis Zuvu ikrai prie......... Troškintos kiaulienos kepenėlės Pyragas "Skenduolis"
Reklama
Prisijunk prie mūsų!