Greita paieška
Receptai
Draugai

Aštrus moliūgų troškinys

Aštrus moliūgų troškinys
Rekomenduojame:
Įvertino 2 lankytojai

Kategorijos: Troškiniai
Paruošimo laikas:
Porcijų skaičius: Perskaičiuoti
Ingredientai:
  • Moliūgai , 500 gramų
  • Kiauliena , 500 gramų
  • Morkos , 3 vienetai
  • Svogūnai , 1 vienetas
  • Česnakai , 3 skiltelės
  • Aitrioji paprika , 2 vienetai
  • Raudonėlis. šviežias
  • Druska
  • Pipiarai
  • Sultinys , 1 litras
Gaminimo instrukcija:

Moliūgą supjaustyti nedideliais kubeliais. Morkas supjaustyti nedideliais griežinėliais. Kiauliena supjaustyti irgi nedideliais kubeliais. Svogūną bei česnaką supjaustyti smulkiau. Aitriosios paprikos supjaustyti. Į skardą dėti moliūgus, morkas, svogūnus, česnakus, paprikas. Pagardinti druską, pipirais. Ant viršaus uždėti raudonėlius. Kepti 200 °C temp. orkaitėje apie 30 minučių. Kiaulieną apkepti su nedideliu kiekiu aliejaus ant labai stiprios ugnies. Į karščiui atsparų indą įdėti visas daržovės, pridėti kiauliena. Pagardinti pipirais, druska. Įpilti sultinio, kad visi daržoves ir mėsa būtų po sultiniu. Ir dar troškinti 150 laipsniu orkaitėje 20 minučių.

Skanaus!

Receptą atsiuntė Kristina
Komentarai0

Panašūs receptai

 Daugiau receptų
Ar žinote, kad...

Svogūnas nebus toks aštrus, jei jį kelis kartus perplausite ir palaikysite ties šalto vandens čiurkšle.

Rodyti kitą patarimą
Reklama
Dienos populiariausi
Bacardi Mojito [mochito] kokteilis Burokėlių mišrainė su majonezu Kepti varškės skryliai Šaltiena greitpuodyje Kepta vištiena su ryžiais Žemaičių blynai su faršu
Reklama
Prisijunk prie mūsų!