Aštrus moliūgų troškinys
- Moliūgai , 500 gramų
- Kiauliena , 500 gramų
- Morkos , 3 vienetai
- Svogūnai , 1 vienetas
- Česnakai , 3 skiltelės
- Aitrioji paprika , 2 vienetai
- Raudonėliai (Oreganas)
- Sultinys , 1 litras
- Druska
- Pipiarai
Moliūgą supjaustyti nedideliais kubeliais. Morkas supjaustyti nedideliais griežinėliais. Kiaulieną supjaustyti irgi nedideliais kubeliais. Svogūną bei česnaką supjaustyti smulkiau. Aitriąsias paprikos supjaustyti. Į skardą sudėti moliūgus, morkas, svogūnus, česnakus, paprikas. Pagardinti druską, pipirais. Ant viršaus sudėti raudonėlius. Kepti 200 °C temp. orkaitėje apie 30 minučių.
Kiaulieną apkepti su nedideliu kiekiu aliejaus ant labai stiprios ugnies.
Į karščiui atsparų indą sudėti visas daržovės, tada - kiaulieną. Pagardinti pipirais, druska. Įpilti sultinio, kad visos daržovės ir mėsa būtų po sultiniu. Dar troškinti 150 °C temp. orkaitėje 20 minučių.
- Komentuoti
Panašūs receptai
Daugiau receptųSutarkuotos bulvės nepajuos, jei įpilsite truputį pieno, įdėsite varškės arba citrinos rūgštelės.
Rodyti kitą patarimą