Greita paieška
Receptai
Draugai

Aštrus moliūgų troškinys

Aštrus moliūgų troškinys
Rekomenduojame:
Įvertino 1 lankytojas

Kategorijos: Troškiniai
Paruošimo laikas:
Porcijų skaičius: Perskaičiuoti
Ingredientai:
  • Moliūgai , 500 gramų
  • Kiauliena , 500 gramų
  • Morkos , 3 vienetai
  • Svogūnai , 1 vienetas
  • Česnakai , 3 skiltelės
  • Aitrioji paprika , 2 vienetai
  • Raudonėliai (Oreganas)
  • Sultinys , 1 litras
  • Druska
  • Pipiarai
Gaminimo instrukcija:
  1. Moliūgą supjaustyti nedideliais kubeliais. Morkas supjaustyti nedideliais griežinėliais. Kiaulieną supjaustyti irgi nedideliais kubeliais. Svogūną bei česnaką supjaustyti smulkiau. Aitriąsias paprikos supjaustyti. Į skardą sudėti moliūgus, morkas, svogūnus, česnakus, paprikas. Pagardinti druską, pipirais. Ant viršaus sudėti raudonėlius. Kepti 200 °C temp. orkaitėje apie 30 minučių.

  2. Kiaulieną apkepti su nedideliu kiekiu aliejaus ant labai stiprios ugnies.

  3. Į karščiui atsparų indą sudėti visas daržovės, tada - kiaulieną. Pagardinti pipirais, druska. Įpilti sultinio, kad visos daržovės ir mėsa būtų po sultiniu. Dar troškinti 150 °C temp. orkaitėje 20 minučių.

Receptą atsiuntė Kristina
Komentarai0

Panašūs receptai

 Daugiau receptų
Ar žinote, kad...

Kiaušinio baltymas lengviau atsiskirs nuo trynio, jei kiaušinis bus šaltas.

Rodyti kitą patarimą
Reklama
Dienos populiariausi
Paprikų ir pomidorų salotos Paprasta lazanija su jautiena Virtos “gėlytės” Pomidoru ir kiaušiniu salotos Purūs blyneliai Bulvės su grybais kaimiškai
Reklama
Prisijunk prie mūsų!