Greita paieška
Receptai
Draugai

Aštrus moliūgų troškinys

Aštrus moliūgų troškinys
Rekomenduojame:
Įvertino 1 lankytojas

Kategorijos: Troškiniai
Paruošimo laikas:
Porcijų skaičius: Perskaičiuoti
Ingredientai:
  • Moliūgai , 500 gramų
  • Kiauliena , 500 gramų
  • Morkos , 3 vienetai
  • Svogūnai , 1 vienetas
  • Česnakai , 3 skiltelės
  • Aitrioji paprika , 2 vienetai
  • Raudonėliai (Oreganas)
  • Sultinys , 1 litras
  • Druska
  • Pipiarai
Gaminimo instrukcija:
  1. Moliūgą supjaustyti nedideliais kubeliais. Morkas supjaustyti nedideliais griežinėliais. Kiaulieną supjaustyti irgi nedideliais kubeliais. Svogūną bei česnaką supjaustyti smulkiau. Aitriąsias paprikos supjaustyti. Į skardą sudėti moliūgus, morkas, svogūnus, česnakus, paprikas. Pagardinti druską, pipirais. Ant viršaus sudėti raudonėlius. Kepti 200 °C temp. orkaitėje apie 30 minučių.

  2. Kiaulieną apkepti su nedideliu kiekiu aliejaus ant labai stiprios ugnies.

  3. Į karščiui atsparų indą sudėti visas daržovės, tada - kiaulieną. Pagardinti pipirais, druska. Įpilti sultinio, kad visos daržovės ir mėsa būtų po sultiniu. Dar troškinti 150 °C temp. orkaitėje 20 minučių.

Receptą atsiuntė Kristina
Komentarai0

Panašūs receptai

 Daugiau receptų
Ar žinote, kad...

Iš citrinų lengviau išspausite sultis, jei pas 1-2 min. Panardinsite į verdantį vandenį.

Rodyti kitą patarimą
Reklama
Dienos populiariausi
Virtos “gėlytės” Grybų padažas Žemaičių blynai su faršu Želė tortas „Vasarėlė“ Salotos su lašiša Desertas "Tiramisu"
Reklama
Prisijunk prie mūsų!