Greita paieška
Receptai
Draugai

Aštrus padažas lašišai

Aštrus padažas lašišai
Rekomenduojame:
Įvertino 3 lankytojai

Paruošimo laikas:
Porcijų skaičius: Perskaičiuoti
Ingredientai:
  • Lašiša , 4 vienetai
  • Rudasis cukrus , 2 valgomieji šaukštai
  • Ryžių actas , 0,3 stiklinės
  • Čili padažas , 1 valgomasis šaukštas
  • Imbieras , 1 valgomasis šaukštas
  • Česnakas , 4 skiltelės
  • Sojos padažas , 1 arbatinis šaukštelis
  • Vanduo , 0,3 stiklinės
  • Bazilikai , 0,3 stiklinės
Gaminimo instrukcija:
  1. Iškepkime lašišą ant griliaus. Žinoma, ją galima iškepti ir orkaitėje, darykite taip, kaip Jums patogiau.

  2. Paruoškime padažą. Į keptuvę sudėkime rudąjį cukrų, actą, sojos, čili padažus, imbierą, išspauskite česnaką ir vandenį. Viską sumaišykite ir užvirkite.

  3. Virkite 2 minutes ir vis maišykite. Padažas jau paruoštas.

  4. Iškeptą lašišą padėkite į lekštę, pabarstykite baziliko ir uzpilkite aštraus padažo. Skanaus.

Receptą atsiuntė Simona
Komentarai0

Panašūs receptai

 Daugiau receptų
Ar žinote, kad...

Jei, nukėlę nuo ugnies, kiaušinius iškart panardinsite į šaltą vandenį, jie geriau nusilups ir kiaušinio trynys nepatamsės.

Rodyti kitą patarimą
Reklama
Dienos populiariausi
Įprasti morenginiai sausainiai Česnakinis padažas kebabams Burokėlių salotos Marinuota strimele Kepta žuvis marinate Čenakai
Reklama
Prisijunk prie mūsų!