Greita paieška
Receptai
Draugai

Aštrūs sausainiukai prie alaus

Aštrūs sausainiukai prie alaus
Rekomenduojame:
Įvertino 1 lankytojas

Paruošimo laikas:
Porcijų skaičius: Perskaičiuoti
Tešlai:
  • Miltai , 200 gramų
  • Kiaušiniai , 1 vienetas
  • Sviestas , 150 gramų
  • Prieskoniai , 1,5 arbatinio šaukštelio
Papuošimui:
  • Sezamas, sėklos , 1 sauja
Gaminimo instrukcija:
  1. Sviestą supjaustyti mažais keturkampiais gabaliukais.

  2. Miltus su kiaušiniu išplakti.

  3. Suberti prieskonius ir viską išmaišyti.

  4. Susukti masę į plėvelę ir 15 min. įdėti į kamerą.

  5. Skardą ištepti riebalais,iškočioti tešlą, maždaug apie 1 cm storio ir supjaustyti norimos formos sausainiukus.

  6. Sausainius apibarstyti sezamo sėklomis.

  7. Įkaitintoje orkaitėje apie 150 laipsnių ir kepti apie 10-15 min., kol pagels.

Receptą atsiuntė Vilma
Komentarai0

Panašūs receptai

 Daugiau receptų
Ar žinote, kad...

Padaže nebus gumuliukų, jei miltus išplaksite pasūdytame vandenyje.

Rodyti kitą patarimą
Reklama
Dienos populiariausi
Įdaryti makaronų vamzdeliai Virtos “gėlytės” Varškės pyragas su pudingu Virti briuselio kopūstai su sviestu Čenakai Silkė su cinamonu
Reklama
Prisijunk prie mūsų!