Greita paieška
Receptai
Draugai

Aštrūs šonkauliukai

Aštrūs šonkauliukai
Rekomenduojame:
Įvertino 1 lankytojas 1

Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
Porcijų skaičius: Perskaičiuoti
Marinatui:
  • Druska , 1 arbatinis šaukštelis
  • Čili pipirai , 2 vienetai
  • Juodieji pipirai , 1 arbatinis šaukštelis
  • Sojos padažas , 6 valgomieji šaukštai
  • Medus , 4 arbatiniai šaukšteliai
Reikės:
  • Šonkauliai , 1 kilogramas
  • Svogūnai , 2 galvos
  • Pomidorų padažas , 5 valgomieji šaukštai
Gaminimo instrukcija:
  1. Mažus čili pipirus susmulkinkite ir sumaišykite su kitais prieskoniais: druska ir pipirais.

  2. Įtrinkite šonkaulius prieskonių mišiniu.

  3. Po to aptepkite medumi ir apšlakstykite sojos padažu.

  4. Palikite pasimarinuoti bent 1 h.

  5. Svogūnus supjaustykite pusžiedžiais ir sudėkite į puodą kartu su marinuotais šonkauliais.

  6. Įpilkite apie 0,5 litro vandens ir troškinkite apie 40 minučių.

  7. Jei trūksta, įpilkite dar šiek tiek vandens, įmaišykite pomidorų padažą ir troškinkite dar 30 minučių.

  8. Skanaus ;)

Receptą atsiuntė Andrėja
Komentarai1
Vaiva

Turetu buti skanu, pabandysim =]

Panašūs receptai

 Daugiau receptų
Ar žinote, kad...

Pyragėliai ir spurgos sugers mažiau riebalų, jei į tešlą įpilsite šaukštą spirito.

Rodyti kitą patarimą
Reklama
Dienos populiariausi
Keptas kiaušinis duonoje "jaučio akis" Pekino kopūstų salotos Sūrio padažas makaronams Orkaitėje keptas ešerys Makaronai su vištų širdutėmis Tarkuotų bulvių virtinukai
Reklama
Prisijunk prie mūsų!