Greita paieška
Receptai
Draugai

Aštrus troškinys

Aštrus troškinys
Rekomenduojame:
Įvertino 7 lankytojai 1

Gaminimo instrukcija:
  1. 500g neriebaus faršo , 1 svogūnas, 0,5 galvutės česnako, 1 paprika, 1 skardinė žirnelių, 1 skardinė pomidorų savo sultyse, juodųjų pipirų, 0,5 nubraukto šaukštelio čili pipirų, aliejaus kepimui

  2. Faršą pakepiname aliejuje, dedame susmulkintą svogūną, konservuotus žirnelius be skysčio, konservuotus pomidorus su sultimis, troškiname apie 10 min, tada beriame pipirus, čili, smulkintą česnaką, išmaišome ir patiekiame.Skanu, su pakepintu pranzūzišku batonu. Skanu, aštru ir greita

Komentarai1
jolanta kasputienė

na čia tai dalykas:trys viename...

Panašūs receptai

 Daugiau receptų
Ar žinote, kad...

Gražų baltą glajų kepiniams puošti pasigaminsite,jei cukrų suksite ne su vandeniu, o su pienu ir keletu lašų citrinos sulčių.

Rodyti kitą patarimą
Reklama
Dienos populiariausi
Įdaryti makaronų vamzdeliai Kepta žuvis marinate Marinuoti žiediniai kopūstai Želė tortas „Vasarėlė“ Vištienos kepsniukai Žemaičių blynai su faršu
Reklama
Prisijunk prie mūsų!