Greita paieška
Receptai
Draugai

Aštrus troškinys

Aštrus troškinys
Rekomenduojame:
Įvertino 7 lankytojai 1

Gaminimo instrukcija:
  1. 500g neriebaus faršo , 1 svogūnas, 0,5 galvutės česnako, 1 paprika, 1 skardinė žirnelių, 1 skardinė pomidorų savo sultyse, juodųjų pipirų, 0,5 nubraukto šaukštelio čili pipirų, aliejaus kepimui

  2. Faršą pakepiname aliejuje, dedame susmulkintą svogūną, konservuotus žirnelius be skysčio, konservuotus pomidorus su sultimis, troškiname apie 10 min, tada beriame pipirus, čili, smulkintą česnaką, išmaišome ir patiekiame.Skanu, su pakepintu pranzūzišku batonu. Skanu, aštru ir greita

Komentarai1
jolanta kasputienė

na čia tai dalykas:trys viename...

Panašūs receptai

 Daugiau receptų
Ar žinote, kad...

Jei nuvyto krapai ar petražolės, įdėkite juos kelioms minutėms į vandenį su actu (1 šaukštelis acto pusei stiklinės vandens).

Rodyti kitą patarimą
Reklama
Dienos populiariausi
Dešrelės su bulvėmis Troškintos kiaulienos kepenėlės Vištienos širdelių guliašas Kepti šonkauliukai medaus-garstyčių marinate Silkė su cinamonu Burokėlių salotos
Reklama
Prisijunk prie mūsų!