Greita paieška
Receptai
Draugai

AŠTRŪS VIŠTŲ SPARNELIAI

AŠTRŪS VIŠTŲ SPARNELIAI
Rekomenduojame:
Įvertino 3 lankytojai 1

Gaminimo instrukcija:
  1. 4 porcijos
    1,5 kg vištų sparnelių
    5 skiltelės česnako
    25 g Santa Maria aštrių vištienos prieskonių
    50 g aliejaus
    2 šaukštai sojų padažo

  2. Sumaišykite smulkintus česnakus su aliejumi, prieskoniais ir sojų padažu.
    Paruoštu mišiniu gerai įtrinkite sparnelius ir kepkite juos orkaitėje, kol gražiai apskrus. Patiekite su mėgstamais padažais. kepame 20 min

Komentarai1
Edgaras

Jei ne Santa MAria prieskoniai, tai dar sakyciau kad padorus receptas... Baikit misinius deti... Ipjaustai paprasciausia paprika jei nori aitrumo, arba mano atveju Habanero pipira...

Panašūs receptai

 Daugiau receptų
Ar žinote, kad...

Į paruoštas salotas pirmiau dėkite druską, pipirus ir actą, o tik po pilkite aliejų.

Rodyti kitą patarimą
Reklama
Dienos populiariausi
Keksiukai su spanguolėmis Paprikų ir pomidorų salotos Kiaulienos nugarinė su sūriu Dance in the Wood Napoleonas iš sluoksniuotos bemielės "Mantingos" tešlos Marinuota strimele
Reklama
Prisijunk prie mūsų!