Greita paieška
Receptai
Draugai

Aštrusis padažas

Aštrusis padažas
Rekomenduojame:
Įvertino 1 lankytojas

Kategorijos: Padažai, marinatai
Paruošimo laikas:
Porcijų skaičius: Perskaičiuoti
Ingredientai:
  • Čili pipirai , 2 vienetai
  • Cukrus , 2 valgomieji šaukštai
  • Česnakai , 3 skiltelės
  • Druska , 1 žiupsnelis
  • Actas , 4 valgomieji šaukštai
Gaminimo instrukcija:
  1. Sutrinkite ir sumaišykite pipirus su česnaku.

  2. Į sutrintą masę sudėkite likusius ingredientus. Viską išmaišykite ir sumalkite blenderiu. Gausis vientisas padažas.

  3. Padažą įdėkite į šaldytuvą bent dviems valandoms.

    Skanaus!

Receptą atsiuntė Živilė
Komentarai0

Panašūs receptai

 Daugiau receptų
Ar žinote, kad...

Mišrainė gražiau ir skaniau atrodys, jei kiekvieną daržovių rūšį apipilsite aliejumi ir tik po to sumaišysite.

Rodyti kitą patarimą
Reklama
Dienos populiariausi
Žemaičių blynai su faršu Nekeptas maskarponės sūrio tortas Bulvės su grybais kaimiškai Trešnių trauktinė Sūrio padažas makaronams Virtos “gėlytės”
Reklama
Prisijunk prie mūsų!