Greita paieška
Receptai
Draugai

Aštrusis padažas

Aštrusis padažas
Rekomenduojame:
Įvertino 1 lankytojas

Kategorijos: Padažai, marinatai
Paruošimo laikas:
Porcijų skaičius: Perskaičiuoti
Ingredientai:
  • Gražgarstės , 10 pundelių
  • Majonezas
  • Česanakas , 1 galva
Gaminimo instrukcija:

Supjaustytas garžgarstes supjaustome ir sudedame į dubenį, pridedame trinto česnako, majonezo ir išmaišome.

Receptą atsiuntė Urtė
Komentarai0

Panašūs receptai

 Daugiau receptų
Ar žinote, kad...

Neleiskite savo mažyliui gaminti pasilipus ant kėdės – vienas neatsargus judesys gali baigtis kritimu ir rimta trauma. Geriau pasodinkite jį prie stalo atitinkamo aukščio kėdutėje arba gamybos procesą perkelkite į žemesnę vietą – juk blynų tešlą įmanoma suplakti ir ant grindų padėtame dubenyje!

Rodyti kitą patarimą
Reklama
Dienos populiariausi
Želė tortas „Vasarėlė“ Žemaičių blynai su faršu Kepta žuvis marinate Naminė pica Skanūs šašlykai su apelsinų sultimis Česnakinis padažas kebabams
Reklama
Prisijunk prie mūsų!