Greita paieška
Receptai
Draugai

Aštunkojai

Aštunkojai
Rekomenduojame:
Įvertino 7 lankytojai 4

Gaminimo instrukcija:
  1. Pieniškų dešrelių, aliejaus kepimui

  2. Dešreles iš abiejų galų įpjauname į keturias dalis, bet naperpjauname. Kepame keptuvėje, , galai gražiai susiraito, kaip aštunkojai. Linksma valgyti vaikams. Patiekiama su bulvytėmis, daržovemis ir mėgiamu padažu.

Komentarai4
Sawlyte Sweety

Mano mama taip galima sakyt visalaik daro :) labai fajna valgyt :)

nijole

Ilgos dešrelės dar gražiau susiraito, čia mažutes kepiau

loreta...

jo aštonios kojos...

jolanta kasputienė

GRAŽU :)

Panašūs receptai

 Daugiau receptų
Ar žinote, kad...

Burokėlių lapkočiai daug vertingesni už pačius burokėlius, nes juose daugiau vitaminų ir kitų vertingų medžiagų.

Rodyti kitą patarimą
Reklama
Dienos populiariausi
Bulvės su grybais kaimiškai Braškių ir kivių uogienė Grybų padažas Keptas kiaušinis duonoje "jaučio akis" Vištienos širdelių guliašas Česnakinis padažas kebabams
Reklama
Prisijunk prie mūsų!