Greita paieška
Receptai
Draugai

Auksinė morkų sriuba

Auksinė morkų sriuba
Rekomenduojame:
Įvertino 2 lankytojai

Paruošimo laikas:
Porcijų skaičius: Perskaičiuoti
Reikės:
  • Rapsų aliejus , 1 valgomasis šaukštas
  • karis , 2 arbatiniai šaukšteliai
  • Česnakas , 1 skiltelė
  • Imbieras , 1 arbatinis šaukštelis
  • Svogūnas , 1 vienetas
  • Morka , 0,5 vieneto
  • daržovių sultinys , 2 stiklinės
  • Lauro lapas , 1 vienetas
  • Kokoso pienas , 0,5 stiklinės
Gaminimo instrukcija:
  1. Įkaitinkite aliejų keptuvėje, sudėkite kario miltelius ir česnaką. Kepkite apie 30 sekundžių.

  2. Tuomet sudėkite sutarkuotą imbierą, smulkiai pjaustytas morkų riekels, svogūną, lauro lapelį ir supilkite sultinį. Padidinkite ugnį, leiskite užvirti ir vėl ją sumažinkite.

  3. Virkite apie 20 minučių, kol morkos taps minkštos. Išimkite lauro lapelį. Supilkite masę į virtuvinį smulkintuvą ir išplakite iki vientisos tyrės.

  4. Supilkite sriubą atgal į puodą ir supilkite kokosų pieną. Virdami ant lėtos ugnies minutę pamaišykite. Šią sriubą ragauti ir karštą ir šaltą.

Receptą atsiuntė Rasa
Komentarai0

Panašūs receptai

 Daugiau receptų
Ar žinote, kad...

Mišrainė gražiau ir skaniau atrodys, jei kiekvieną daržovių rūšį apipilsite aliejumi ir tik po to sumaišysite.

Rodyti kitą patarimą
Reklama
Dienos populiariausi
Vištienos kepsniukai Mieliniai čeburėkai Troškintos kiaulienos kepenėlės Kugelis su cukinija Keksiukai su spanguolėmis Keptas kiaušinis duonoje "jaučio akis"
Reklama
Prisijunk prie mūsų!