Greita paieška
Receptai
Draugai

Auksiniai sausainukai su cinamonu

Auksiniai sausainukai su cinamonu
Rekomenduojame:
Įvertino 2 lankytojai

Kategorijos: Sausainiai, Kepiniai
Paruošimo laikas:
Porcijų skaičius: Perskaičiuoti
Ingredientai:
  • Varškė , 250 gramų
  • Cukrus , 1 stiklinė
  • Kiaušinai , 2 vienetai
  • Miltai , 2 stiklinės
  • Cinamonas , 1 arbatinis šaukštelis
  • Kepimo miletliai , 1 arbatinis šaukštelis
  • Sviestas, minkštas , 100 gramų
Gaminimo instrukcija:

Išsukti minkštą sviestą su cukrumi ir cinamonu. Tada įmušti kiaušinius ir išplakti. Sudėti varškę bei išmaišyti. Tada suberti miltus su kepimo milteliais ir išminkyti tešlą (2,5 - 3 cm storio). Tešla turi būti gana minkšta. Turimomis formelėmis išspausti sausainius ir kepti įkaitintoje orkaitėje 20 - 30 min.

Skanaus.

Receptą atsiuntė Zoja
Komentarai0

Panašūs receptai

 Daugiau receptų
Ar žinote, kad...

Sutaupysite ne tik daug vandens, bet ir savo brangaus laiko, jei nešvarius indus merksite į kriauklę su vandeniu ir keliais lašais indų ploviklio. Taip neleisite nešvarumams pridžiūti, o riebalai nusivalys daug greičiau.

Rodyti kitą patarimą
Reklama
Dienos populiariausi
Kepta žuvis marinate Virtos “gėlytės” Mieliniai čeburėkai Miltiniai blynai Pekino kopūstų salotos Įdaryti makaronų vamzdeliai
Reklama
Prisijunk prie mūsų!