Greita paieška
Receptai
Draugai

Auksiniai sausainukai su cinamonu

Auksiniai sausainukai su cinamonu
Rekomenduojame:
Įvertino 2 lankytojai

Kategorijos: Sausainiai, Kepiniai
Paruošimo laikas:
Porcijų skaičius: Perskaičiuoti
Ingredientai:
  • Varškė , 250 gramų
  • Cukrus , 1 stiklinė
  • Kiaušinai , 2 vienetai
  • Miltai , 2 stiklinės
  • Cinamonas , 1 arbatinis šaukštelis
  • Kepimo miletliai , 1 arbatinis šaukštelis
  • Sviestas, minkštas , 100 gramų
Gaminimo instrukcija:

Išsukti minkštą sviestą su cukrumi ir cinamonu. Tada įmušti kiaušinius ir išplakti. Sudėti varškę bei išmaišyti. Tada suberti miltus su kepimo milteliais ir išminkyti tešlą (2,5 - 3 cm storio). Tešla turi būti gana minkšta. Turimomis formelėmis išspausti sausainius ir kepti įkaitintoje orkaitėje 20 - 30 min.

Skanaus.

Receptą atsiuntė Zoja
Komentarai0

Panašūs receptai

 Daugiau receptų
Ar žinote, kad...

Šviežios prieskoninės daržovės ilgai išlaikys aromatą, jei jas užpilsite alyvuogių aliejumi ir sandariai uždarysite.

Rodyti kitą patarimą
Reklama
Dienos populiariausi
Sluoksniuotos tuno salotos Vištienos širdelių guliašas Šašlykas orkaitėje Medaus, šokolado ir bananų pyragas Želė tortas „Vasarėlė“ Žemaičių blynai su faršu
Reklama
Prisijunk prie mūsų!