Austrės su lietuviškais obuoliais
- Austrės, Belono , 16 vienetų
- Jūros dumblių lapai Nori
- Obuoiai, rūgštūs, maži , 2 vienetai
- Juodieji pipirai, šviežiai grūsti
Atsargiai atverkite austres, laikydami kiautą rankšluosčiu, kruopščiai pjaudami per pagrindinį nervą.
Nuplaukite obuolį ir supjaustykite lazdelėmis ( 5 mm storio ir kelių centimetrų pločio).
Sukarpykite kelis Nori jūros dumblių lapus.
Austres sudėkite ant žalių salotų ar grūsto ledo.
Uždėkite Nori ir obuolių gabalėlius ant austrių.
Kulinarinis loftas „Čiop Čiop“ austrių sezono proga parengė specialų austrių ir šampano derinimo kursą. Jo metu „Čiop Čiop“ šefas prancūzas Marcas d’Erceville supažindins su skirtingais austrių patiekimo būdais. Šiam kursui Vyno akademijos ekspertai priderino šampaną „Moutard“. Austrių ir šampano deriniai bus vertinami spalio 27 dieną, o dabar šefas Marcas d‘Erville siūlo pasitelkti sezoninius produktus – rūgščius lietuviškus obuolius, kurių šiuo metu apstu turguose ir soduose.
Daugiau apie kursą: http://www.ciopciop.lt/kursas/austres-sampanas-61
- Komentuoti

Kas austres į vegetariškus patiekalus įkėlė? Na cmon.
Panašūs receptai
Daugiau receptųVerdami burokėliai nepraras raudonumo, jei į verdantį vandenį įpilsite truputį acto arba įbersite truputi citrinos rūgšties.
Rodyti kitą patarimą