Greita paieška
Receptai
Draugai

Austrės su lietuviškais obuoliais

Austrės su lietuviškais obuoliais
Rekomenduojame:
Įvertino 1 lankytojas 1

Paruošimo laikas:
Porcijų skaičius: Perskaičiuoti
Ingredientai:
  • Austrės, Belono , 16 vienetų
  • Jūros dumblių lapai Nori
  • Obuoiai, rūgštūs, maži , 2 vienetai
  • Juodieji pipirai, šviežiai grūsti
Gaminimo instrukcija:
  1. Atsargiai atverkite austres, laikydami kiautą rankšluosčiu, kruopščiai pjaudami per pagrindinį nervą.

  2. Nuplaukite obuolį ir supjaustykite lazdelėmis ( 5 mm storio ir kelių centimetrų pločio).

  3. Sukarpykite kelis Nori jūros dumblių lapus.

  4. Austres sudėkite ant žalių salotų ar grūsto ledo.

  5. Uždėkite Nori ir obuolių gabalėlius ant austrių.

    Kulinarinis loftas „Čiop Čiop“ austrių sezono proga parengė specialų austrių ir šampano derinimo kursą. Jo metu „Čiop Čiop“ šefas prancūzas Marcas d’Erceville supažindins su skirtingais austrių patiekimo būdais. Šiam kursui Vyno akademijos ekspertai priderino šampaną „Moutard“. Austrių ir šampano deriniai bus vertinami spalio 27 dieną, o dabar šefas Marcas d‘Erville siūlo pasitelkti sezoninius produktus – rūgščius lietuviškus obuolius, kurių šiuo metu apstu turguose ir soduose.

    Daugiau apie kursą: http://www.ciopciop.lt/kursas/austres-sampanas-61

Receptą atsiuntė Čiop Čiop
Komentarai1
vegetarė

Kas austres į vegetariškus patiekalus įkėlė? Na cmon.

Panašūs receptai

 Daugiau receptų
Ar žinote, kad...

Pašalusios bulvės neteks saldoko skonio, jei prieš ruošdamos jas palaikysite šaltame vandenyje, o paskui sudėsite į verdantį vandenį ir įpilsite šaukštelį acto.

Rodyti kitą patarimą
Reklama
Dienos populiariausi
Marinuotas liežuvis šaltam užkandžiui Makaronai su vištų širdutėmis Dešrelės su bulvėmis Pomidorų sriuba su ryžiais Gardus troškinys su dešrelėmis Sūrio padažas makaronams
Reklama
Prisijunk prie mūsų!