Greita paieška
Receptai
Draugai

Aviečių uogienė

Aviečių uogienė
Rekomenduojame:
Įvertino 1 lankytojas 4

Kategorijos: Uogienės, Konservai
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
Porcijų skaičius: Perskaičiuoti
Ingredientai:
  • Avietės , 1 kilogramas
  • Cukrus , 1 kilogramas
Gaminimo instrukcija:
  1. Uogas suberkite į puodą sluoksniuodami su cukrumi. Laikykite šaldytuve 10 - 12 valandų.

  2. Vėliau virkite ant mažos ugnies, nugraibydami putas, apie 20 minučių.

  3. Karštą uogienę supilstykite į stiklainius.

  4. Sandariai uždarykite naujais dangteliais.

Receptą atsiuntė Monika
Komentarai4

Geras :)

Skaitytoja

Super

Lankytoja

Skanu !!!

Gurmane

Įdomus receptas :)

Panašūs receptai

 Daugiau receptų
Ar žinote, kad...

Kepsniai bus minkštesni, jei juos prieš kepant patepsite acto ir aliejaus mišiniu ir paliksite keletui valandų.

Rodyti kitą patarimą
Reklama
Dienos populiariausi
Troškintos kiaulienos kepenėlės Purūs keksiukai Varškės pyragas su jogurtu Vištienos širdelių guliašas Brendžio kokteilis su sultimis Želė tortas „Vasarėlė“
Reklama
Prisijunk prie mūsų!