Greita paieška
Receptai
Draugai

Avienos kepsnys su šonine

Avienos kepsnys su šonine
Rekomenduojame:
Įvertino 3 lankytojai

Paruošimo laikas:
Porcijų skaičius: Perskaičiuoti
Reikės:
  • Avienos nugarinė , 200 gramų
  • Šaltai rūkyta šoninė , 30 gramų
  • Įvairūs pipirai , 1 arbatinis šaukštelis
  • Sojos padažas , 50 gramų
  • Rozmarinai , 1 žiupsnelis
  • Avienos prieskoniai , 1 arbatinis šaukštelis
  • Aliejus , 3 valgomieji šaukštai
Gaminimo instrukcija:
  1. Avienos nugarinę lengvai pamušti.

  2. Apjuosti šonines juostele, pabarstyti prieskoniais.

  3. Keptuvėje įkaitinti aliejų ir dėti kepti.

  4. Kepti iš abiejų pusių po 1-2 minutes.

  5. Tada dėti į 170 laipsnių temperatūros orkaitę ir kepti 8-10 minutes.

  6. Į susidariusį kepimo metu sultinį įpilti 50 g sojos padažo.

  7. Tiekti su šviežiomis troškintomis daržovėmis.

Komentarai0

Panašūs receptai

 Daugiau receptų
Ar žinote, kad...

Pyragėliai ir spurgos sugers mažiau riebalų, jei į tešlą įpilsite šaukštą spirito.

Rodyti kitą patarimą
Reklama
Dienos populiariausi
Kiaulienos nugarinė su sūriu Medaus, šokolado ir bananų pyragas Sluoksniuotos tuno salotos Virtos “gėlytės” Virti briuselio kopūstai su sviestu Burokėlių salotos
Reklama
Prisijunk prie mūsų!