Avienos troškinys
- Aviena , 400 gramų
- Paprika , 0,5 vieneto
- Bulvės , 4 vienetai
- Svogūnai , 0,5 vieneto
- Morkos , 1 vienetas
- Cukinija , 100 gramų
- Pomidorai , 1 vienetas
- Druska , 1 žiupsnelis
- Pipirai , 1 žiupsnelis
- Lauro lapai , 2 vienetai
Avieną supjaustome nedideliais gabalėliais, papriką supjaustom išilgai nestorom juostelėm, bulves supjaustome nedideliais kubeliais, susmulkiname svogūną, per burokinę tarkę sutarkuojame morką, cukiniją nulupame, išimame sėklytes ir supjaustome panašiai kaip bulves, nulupame pomodorą (tik būtinai visus supjaustytus produktus laikykite atskirai!).
Į puodą įpilame nepilną stiklinę vandens, pasūdome, įberiame pipirų ir įdedame pora lauro lapelių.
Kol vanduo užvirs pakepiname svogūnus ir beriame į verdantį vandenį, taip atskirai pakepiname visus produktus išskyrus bulves ir pomodorą.
Kai visi pakepinti produktai jau puode uždengiame ir ant silpnos ugnies 10min. patroškiname, tada suberiame bulves ir supjaustytą pomidorą, vėl uždengiame puodą palaukiame kol užvirs, tada sumažiname ugnį ir troškiname dar maždaug 40min.
Jei mėgstate aštriai galima įdėti kelis aitriuosius pipiriukus.
- Komentuoti

neitiketina....

Taip jau būna ;)

gamini tokius troskinius, o nemoki kapotos teslos?
Panašūs receptai
Daugiau receptųKepant žuvį nebus nemalonaus žuvies kvapo, jei į keptuvę įdėsite porą citrinos griežinėlių.
Rodyti kitą patarimą