Greita paieška
Receptai
Draugai

Avietinės morengų širdelės

Avietinės morengų širdelės
Rekomenduojame:
Įvertino 4 lankytojai

Kategorijos: Saldainiai
Paruošimo laikas:
Porcijų skaičius: Perskaičiuoti
Ingredientai:
  • Kiaušiniai , 3 vienetai
  • Obuolių sidro actas , 0,2 arbatinio šaukštelio
  • Cukrus , 150 gramų
  • Aviečių ekstraktas , 1 arbatinis šaukštelis
  • Raudoni maistiniai dažai , 3 lašai
Gaminimo instrukcija:
  1. Įkaitinkite orkaitę iki 100 laipsnių.

  2. Iš kepimo popieriaus iškirpkite širdelės formeles.

  3. Išplakite kiaušinių baltymus kartu su obuolių sidro actu. Įdėkite cukrų, dar kartelį išplakite. Tuomet aviečių ekstraktą ir maistinius dažus. Išplakite iki kremo konsistencijos.

  4. Pasiruoškite konditerinį maišelį. Į jį sudėkite masę.

  5. Suformuokite širdeles kaip pavaizduota paveikslėlyje.

  6. Kepkite/džiovinkite apie 1h 30 minučių, kol morengai sukietės.

  7. Beje, vietoj dažų ir ekstrakto galima dėti tiesiog aviečių uogienės sirupo :)

Receptą atsiuntė Simona
Komentarai0

Panašūs receptai

 Daugiau receptų
Ar žinote, kad...

Verdami burokėliai nepraras raudonumo, jei į verdantį vandenį įpilsite truputį acto arba įbersite truputi citrinos rūgšties.

Rodyti kitą patarimą
Reklama
Dienos populiariausi
Burokėlių salotos Sūrio padažas makaronams Keptas kiaušinis duonoje "jaučio akis" Zrazai su trimis įdarais Pomidoru ir kiaušiniu salotos Naminė pica
Reklama
Prisijunk prie mūsų!