Greita paieška
Receptai
Draugai

Avietinės morengų širdelės

Avietinės morengų širdelės
Rekomenduojame:
Įvertino 4 lankytojai

Kategorijos: Saldainiai
Paruošimo laikas:
Porcijų skaičius: Perskaičiuoti
Ingredientai:
  • Kiaušiniai , 3 vienetai
  • Obuolių sidro actas , 0,2 arbatinio šaukštelio
  • Cukrus , 150 gramų
  • Aviečių ekstraktas , 1 arbatinis šaukštelis
  • Raudoni maistiniai dažai , 3 lašai
Gaminimo instrukcija:
  1. Įkaitinkite orkaitę iki 100 laipsnių.

  2. Iš kepimo popieriaus iškirpkite širdelės formeles.

  3. Išplakite kiaušinių baltymus kartu su obuolių sidro actu. Įdėkite cukrų, dar kartelį išplakite. Tuomet aviečių ekstraktą ir maistinius dažus. Išplakite iki kremo konsistencijos.

  4. Pasiruoškite konditerinį maišelį. Į jį sudėkite masę.

  5. Suformuokite širdeles kaip pavaizduota paveikslėlyje.

  6. Kepkite/džiovinkite apie 1h 30 minučių, kol morengai sukietės.

  7. Beje, vietoj dažų ir ekstrakto galima dėti tiesiog aviečių uogienės sirupo :)

Receptą atsiuntė Simona
Komentarai0

Panašūs receptai

 Daugiau receptų
Ar žinote, kad...

Pomidorų odelė lengvai nusilups, prieš tai juos kelioms sekundėms panardinus į verdantį vandenį, po to perliejus šaltu vandeniu.

Rodyti kitą patarimą
Reklama
Dienos populiariausi
Burokėlių salotos Sūrio padažas makaronams Naminė pica Salotos su lašiša Burokėlių mišrainė su agurkais ir aliejumi Night side
Reklama
Prisijunk prie mūsų!