Greita paieška
Receptai
Draugai

Avietiniai drebučiai

Avietiniai drebučiai
Rekomenduojame:
Įvertino 1 lankytojas

Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
Porcijų skaičius: Perskaičiuoti
Ingredientai:
  • Avietės , 500 gramų
  • Cukraus pudra , 100 gramų
  • Vanilinis cukrus , 1,5 arbatinio šaukštelio
  • Citrinos sultys , 0,5 vieneto
  • Želatina , 1 valgomasis šaukštas
  • Grietinėlė, 35 % riebumo , 250 mililitrų
Gaminimo instrukcija:
  1. Uogas sutriname su cukrumi.

  2. Želatiną ištirpiname karštame vandenyje. Pravėsiname.

  3. Uogas sumaišome su grietine, vaniliniu cukrumi, citrinos sultimis ir želatina.

  4. Masę supilstyti į indelius ir dedamei į šaldytuvą šalti.

Receptą atsiuntė Germantina
Komentarai0

Panašūs receptai

 Daugiau receptų
Ar žinote, kad...

Virtos daržovės bus skanesnės, jei verdant įbersite žiupsnelį cukraus.

Rodyti kitą patarimą
Reklama
Dienos populiariausi
Įdaryti makaronų vamzdeliai Čenakai Dešrelės su bulvėmis Česnakinis padažas kebabams Žemaičių blynai su faršu Želė tortas „Vasarėlė“
Reklama
Prisijunk prie mūsų!