Greita paieška
Receptai
Draugai
Avietiniai triufeliai
Kategorijos:
Saldainiai, Desertai, saldumynai
Paruošimo laikas:
Porcijų skaičius:
Perskaičiuoti
Ingredientai:
- Šokoladas, juodasis , 250 gramų
- Avietės , 125 gramai
- Grietinėlė, 35 % riebumo , 100 mililitrų
- Sultys, aviečių , 50 mililitrų
- Cukrus , 3 valgomieji šaukštai
Gaminimo instrukcija:
Smulkiai sukapojam šokoladą.
Puode sumaišome avietes, koncentruotas aviečių sultis, plakamą grietinėlę, cukrų, bei 15 min. kaitiname ant silpnos ugnies.
Perkošiame mišinį ir neuždengę verdame, kol liks maždaug 50 ml skysčio. Sudedame smulkintą šokoladą ir maišome, kol jis ištirps.
Nukeliame puodą nuo ugnies ir paliekame masę atvėsti. Supilame į mažas popierines formeles. Skanaus :)
Receptą atsiuntė Asta
Komentarai0
- Komentuoti
Panašūs receptai
Daugiau receptųAr žinote, kad...
Aštrus svogūnų kvapas nedirgins akių, jei prieš pjaustydamos peilį suvilgysite šaltu vandeniu.
Rodyti kitą patarimąReklama
Dienos populiariausi
Reklama
Prisijunk prie mūsų!