Greita paieška
Receptai
Draugai

Avietiniai triufeliai

Avietiniai triufeliai
Rekomenduojame:
Įvertino 3 lankytojai

Paruošimo laikas:
Porcijų skaičius: Perskaičiuoti
Ingredientai:
  • Šokoladas, juodasis , 250 gramų
  • Avietės , 125 gramai
  • Grietinėlė, 35 % riebumo , 100 mililitrų
  • Sultys, aviečių , 50 mililitrų
  • Cukrus , 3 valgomieji šaukštai
Gaminimo instrukcija:
  1. Smulkiai sukapojam šokoladą.

  2. Puode sumaišome avietes, koncentruotas aviečių sultis, plakamą grietinėlę, cukrų, bei 15 min. kaitiname ant silpnos ugnies.

  3. Perkošiame mišinį ir neuždengę verdame, kol liks maždaug 50 ml skysčio. Sudedame smulkintą šokoladą ir maišome, kol jis ištirps.

  4. Nukeliame puodą nuo ugnies ir paliekame masę atvėsti. Supilame į mažas popierines formeles. Skanaus :)

Receptą atsiuntė Asta
Komentarai0

Panašūs receptai

 Daugiau receptų
Ar žinote, kad...

Aštrus svogūnų kvapas nedirgins akių, jei prieš pjaustydamos peilį suvilgysite šaltu vandeniu.

Rodyti kitą patarimą
Reklama
Dienos populiariausi
Virtų bulvių cepelinai su mėsa Virtos “gėlytės” Sūrio padažas makaronams Keptas kiaušinis duonoje "jaučio akis" Vištienos širdelių guliašas Česnakinis padažas kebabams
Reklama
Prisijunk prie mūsų!