Greita paieška
Receptai
Draugai

Avietinis Sandros šerbetas

Avietinis Sandros šerbetas
Rekomenduojame:
Įvertino 2 lankytojai

Kategorijos: Ledai, Desertai, saldumynai
Paruošimo laikas:
Porcijų skaičius: Perskaičiuoti
Ingredientai:
  • Avietės , 450 gramų
  • Pienas, riebus , 400 mililitrų
  • Grietinėlė, 35 % riebumo , 140 litrų
Gaminimo instrukcija:

Mikseriu sumaišykite avietes su pienu ir grietinėle.

Mišinį supilkite į formeles ir palikti per nakt.

Prieš patiekiant formeles trumpam įdėti į karštą vandenį ir turinį sukrėsti į lėkštę.

Papuošti avietėmis , gervuogėmis ar mėtų lapeliais.

Skanaus ;)

Receptą atsiuntė Sandra
Komentarai0

Panašūs receptai

 Daugiau receptų
Ar žinote, kad...

Apdžiūvęs sūris vėl pasidarys minkštas, jei jį kuriam laikui įmerksite į šviežią arba rūgusį pieną.

Rodyti kitą patarimą
Reklama
Dienos populiariausi
Porų mišrainė su kumpiu Zrazai su trimis įdarais Dešrelės su bulvėmis Virtos “gėlytės” Burokėlių salotos Šaltiena greitpuodyje
Reklama
Prisijunk prie mūsų!